Pazartesi, Mayıs 13, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberAaron Boupendza Hatayspor’da kalmak istedi, transfer iptal oldu!

Aaron Boupendza Hatayspor’da kalmak istedi, transfer iptal oldu!

Atakaş Hatayspor’un başarılı golcüsü Aaron Boupendza’nın Rus ekibi Krasnodar’a transferi iptal oldu. A. Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı, oyuncununu Hatayspor’da kalmak istediğini açıkladı.

Spor Toto Süper Lig’de sezonun takımlarından olan Atakaş Hatayspor’da Aaron Boupendza transferi iptal oldu. Rusya Premier Lig takımlarından Krasnodar’ın Hatayspor’a yaptığı transfer teklifinde kulüple anlaşma sağlamıştı. Ancak 24 yaşındaki Boupendza takımdan ayrılmayacağını açıklayınca transfer iptal edildi.

Takımın basın sözcüsü Rahmi Vardı, gelişmeyle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı;

“Oyuncumuz, Atakaş Hatayspor’da oynamaya devam etmek istediğini beyan edince biz de Krasnodar da tercihi saygıyla karşıladık. Transfer noktalandı. Krasnodar yetkililerine de bu anlayışlarından dolayı teşekkür ettik. Aaron Boupendza kulübümüzde kalmaya devam edecek. Hiçbir pürüz yoktu, anlaşma yapıldı. Her türlü anlaşma sağlanmıştı. Karşı taraf çok ciddi bir alıcıydı. Oyuncumuz son anda buradan ayrılamayacağını beyan edince biz de anlayış gösterdik. Oyuncumuzun bizden önce çok istikrarlı zaman geçirdiği takımlar yoktu. İlk defa burada istikrarlı bir hız yakaladı. Bunu da bozmamak için yakın bir telkinle ileride daha da büyük takımlara gidebileceğini öngörmüştür ki kabul etmedi. Biz hiç sorgulamadık. Bizim için futbolcunun mutluluğu da önemli. Kendimizi düşündüğümüz kadar onu da düşünmek zorundayız. Üzülen taraftarlarımız vardı, farkındaydık. Taraftarlarımız emin olsun; A. Hatayspor emin ellerde. Seyircimizi üzecek hiçbir hareketin içinde olmadık. Sevindirici bir durum. Hatay’a gelmek istemeyen yabancı oyuncular artık Hatay’dan gitmek istemiyor. Hoşgörü bulaşıcıdır. Bulaşı, yabancı oyuncularımıza da bulaştı. Oyuncumuzun taban fiyatı belli olmuş oldu. En azından 8.5 milyon Euro’yu görmüş oldu. Bundan sonra Boupendza transferi burada noktalanmış oldu. Hatayspor’a hizmet etmeye devam edecek. Kamuoyunun gösterdiği ilgiye çok teşekkür ediyoruz. İnşallah Boupendza golleriyle bundan sonraki dönemlerde daha iyi paralarla A. Hatayspor’a ciddi şeyler kazandırır.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER