Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunABA-DER;üniversite okuyan gençlere karşılıksız para yardımında bulunuyor .

ABA-DER;üniversite okuyan gençlere karşılıksız para yardımında bulunuyor .

ABACILI YÖRÜK TÜRKMEN DERNEĞİ (ABA-DER),yeni bir sosyal projelere imza atarak; ihtiyaç sahibi üniversite okuyan gençlere karşılıksız para yardımında bulunuyor.

Daha önce yaylalarda şenlik projesi , Ramazanda askıda ekmek, , ihtiyaç sahiplerine koli ve çocuklara oyuncak , market, mağaza ve hastanelerle indirim anlaşması  birçok işsiz insanımızı işe yerleştirme gibi projeleri hayata geçiren dernek Şimdi de ihtiyaç sahibi üniversite okuyan gençlere karşılıksız para yardımında bulunuyor .

ABA-DER başkanı Duran BİLGİN, yeni projeleri için‘’ Geleceğimizin mimarı ve teminatı olan üniversiteli ihtiyaç sahibi gençlerimize (ABA-DER üyesi) bir yardımda bulunuyoruz, bu gençlerimiz yokluk, içinde eğitim hayatlarına devam etmekteler, bazen aç kalıyorlar, bazen yol parası bile bulamıyorlar, bir yılı boyunca bir elbise ve bir ayakkabı ile idare ediyorlar, kitaplarını alamıyorlar, ceplerinde para olmadığı için bir sıcak çay bile içemiyorlar. Bize başvuran üniversite öğrencilerimize karşılıksız burs veriyoruz, Gerçek ihtiyaç sahiplerine yardım etmek isteyen olursa bizlere destek verebilirler, derneğimize yardımlarınız edebilirler. ”Kim herhangi bir iyilik yapar, iyiliğe teşvik eder, iyiliğe öncülük ederse, o kimseye yaptığının en az 10 katı karşılık verilecektir. Hatta bu karşılık o kadar ileri gidecektir ki, 700’e çıkacaktır.” İnancıyla üniversiteli evlatlarımıza yardım etmeliyiz.’’ dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER