Salı, Mayıs 7, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelAbdulkadir Yardımcıoğlu güven tazeledi...

Abdulkadir Yardımcıoğlu güven tazeledi…

Olağan genel kurulunda iki listenin yarıştığı İskenderun Hızarcılar ve Mobilyacılar Odası’nda Abdulkadir Yardımcıoğlu başkanlığındaki liste üyelerden yeniden onay aldı.

Esnaf Odaları Birlik Toplantı salonunda gerçekleştirilen olağan genel kurulda seçimlere mevcut Başkan Abdulkadir Yardımcıoğlu ile Esat Gümüşbaş’ın listeleriyle gidildi. Saygı Duruşu ve istiklal Marşının okunmasıyla başlayan olağan genel kurulda divana HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, Uğur Fırat, Musa Mert seçildi. Divan Başkanı Abdulkadir Teksöz bu başkanlık yarışında kaybeden asla olmayacağını ifade ederek “İki listeli bir yarışta biri kazanacak, biri kaybedecek. Seçim sonrası hepimiz bir birimiziniz yüzüne bakacağız, bu nedenle söylemlerimizi lütfen incitmeden gerçekleştirelim” diye konuştu.

Başkan adayı Esat Gümüşbaş mobilyacılar odasının Başkanlığına talip olduğunu oturmadan ve durmadan çalışacak bir başkan olacağını, kurum ve kurulularla devamlı iletişim halinde bulunacağını belirterek bu nedenle kendisine oy verilmesini talep etti.

Mevcut Başkan Abdulkadir Yardımcıoğlu ise görevlerinin başında olduklarının altını çizerek “Çalışmalarımızı da eksiksiz gerçekleştiriyoruz. Tüm üyelerin oylarına talibim” dedi.

Belen “Gençlik Şühedanın izinde” programına hazır…

HESOB Başkanı Teksöz iki başkan adayını da yan yana getirerek birlik mesajı verdi. Kullanılan 222 oyun, 72’sini Esat Gümüşbaş’ın aldığı kongrede 150 oyla Abdulkadir Yardımcıoğlu’nun listesi güven oyu alarak seçimi kazandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER