Pazartesi, Mayıs 6, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakyaAbdullahoğlu Hatay basınını anlattı

Abdullahoğlu Hatay basınını anlattı

Antakya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Abdullahoğlu, CHP’nin Marmaris’te düzenlediği Yerel Medya Çalıştayı’nda; “Biz harap olmuş Antakya’da, Antakya gazetecileri olarak federasyonumuzdan bir parça ilgi gördük, İzmir’den bir parça bir şeyler görebildik, gerisi boş. Yıkılan bir şehirde gazete çıkarmak ne kadar akıllı olur kime satacağız? Öncelikle o halkın ayağa kalkması lazım ki biz gazetelerimizi basalım, onlara dağıtalım” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla Marmaris’te düzenlenen Anadolu Buluşması – Yerel Medya Çalıştayı’nda konuştu. CHP lideri Kılıçdaroğlu, daha sonra çalıştaya katılan basın meslek örgütü temsilcilerinin konuşmalarını takip etti.

CHP, Marmaris Belediyesi ve basın meslek örgütlerinin iş birliği ile Muğla’nın Marmaris ilçesinde otelde düzenlenen “Anadolu Buluşmaları Yerel Medya Çalıştayı 2023” bugün başladı. Çalıştaya Türkiye’nin dört bir yanından 300’e yakın basın mensubunun yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldı.

Çalıştayda, Antakya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Abdullahoğlu söz aldı. Abdullahoğlu şunları söyledi:

YIKILAN BİR ŞEHİRDE GAZETE ÇIKARMAK NE KADAR AKILLI OLUR, ÖNCE O HALKIN AYAĞA KALKMASI LAZIM Kİ BİZ GAZETELERİMİZİ BASALIM”

Biz harap olmuş Antakya’da, Antakya gazetecileri olarak federasyonumuzdan bir parça ilgi gördük, İzmir’den bir parça bir şeyler görebildik, gerisi boş. Yıkılan bir şehirde gazete çıkarmak ne kadar akıllı olur, kime satacağız? Öncelikle o halkın ayağa kalkması lazım ki biz gazetelerimizi basalım, onlara dağıtalım. İnsanlarımı aç Genel Başkanım, siz gittiniz gördünüz. O sekiz korumalı polislerle geliyor, siz oysa ki halkın arasına karışıyordunuz. Çadır, konteyner denildi. Emin olun ki saman balyalarının bozulduğu o çuvaldızlardan insanlar kendilerine çatı yapmaya çalışıyorlar, kış geldi kapıya dayandı. Şu an yemek kaldırıldı, kartları verilmedi. Adalet Kalkınma Partisi iktidarı Hatay’da kalanları gidin, gidenlere de gelmeyin demeye çalışıyor. Bunu biz haykıracağız, Hatay Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sağlığı pahasına Türkiye Cumhuriyeti’ne katıldı. Biz bunu kendilerine bırakmayacağız. Antakya denen bir şey kalmadı. Yıkılmış bir şehirde gazete çıkarmışsın neye yarar çıkarmamışsın neye yarar. Bu sesimizi Türkiye’ye duyurmak durumundayız. Hatay Türkiye’nin yatak odasının penceresidir, Hatay ele geçirildi mi Türkiye ele geçirilir.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER