Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunAday Köle'den vekil Özel'e yanıt

Aday Köle’den vekil Özel’e yanıt

İYİ Parti Hatay Milletvekili Adayı Av.Gülümser CEYLAN KÖLE AK Parti Milletvekili Abdülkadir Özel’ yanıt verdi

Özel’in Bir müddet önce yaptığı bir konuşmada “gizli gizli telefon alıyorum  İyi Partili bazı vatandaşların bize destek olacaklarını söylüyorlar kanınıza dokunmuyor mu şeklindeki açıklamasına tepki gösteren Köle “Evet Sayın Vekil !Kanımıza dokunuyor! Sizin gizli gizli aranmanız değil sokakların “ellerim kırılsaydı da AKP’ye oy vermeseydim” diye haykırışları kanımıza dokunuyor. Unutmayın 14 Mayıs günü sizler tarih olacaksınız bizler ise TARİH YAZACAĞIZ.”dedi

Köle açıklamasını devamında şu görüşleri dile getirdi:

“Azganlık mahallesinde yaptığınız toplantıda İskenderun’un mahallelerinden gizli gizli telefon aldığınızı ve İyi Partili bazı vatandaşların sizi destekleyeceklerini iddia etmiş sonra da bizlere kanınıza dokunmuyor mu diye bir soru yönlendirmişsiniz.

Evet Sayın Vekil!

Kanımıza dokunuyor!

Sizin gizli gizli aranmanız değil sokakların “ellerim kırılsaydı da AKP’ye oy vermeseydim” diye haykırışları kanımıza dokunuyor.

Depremde bizleri yalnız bırakmanız , sonra da “bunlar başka partiden diye Yardım etmemezlik etmedik” diye bizleri ötekileştirmeniz kanımıza dokunuyor.

Seçim zamanı değil deprem zamanı sizi arayıp çadır diye yalvaran vatandaşlarımızın gözyaşları, haykırışları kanımıza dokunuyor.

Deprem zamanı Hatay’ın vekili olmanız münasebeti ile bir yudum su için sizi arayan vatandaşların telefonlarını açmayışınız kanımıza dokunuyor.

Seçim zamanı değil Deprem zamanı İYİ ailesi olarak vatandaşımızın yanında olmaya çalışırken uğraştırdığınız bürokratik işleriniz kanımıza dokunuyor.

Depremin üzerinden aylar geçmişken hala vatandaşın temel barınma sorununu dahi çözmemiş olmanız kanımıza dokunuyor.

Çadırlarda perişan olan vatandaşın halen tuvalet ve banyo ihtiyacını dahi karşılamamış olmanız kanımıza dokunuyor.

Çadır ziyareti yapıyoruz diyip elinize aldığınız kahveleri dağıtmaya dahi inemediğiniz arabalarınızı görmek kanımıza dokunuyor.

Dağıttığınız kahveleri pişirecek tüp, cezve, fincan, şeker, su olmayışı kanımıza dokunuyor.

Girebildiğiniz çadırlarda vatandaşı çocuğuna iş vereceğiz aş vereceğiz diye kandırmanız kanımıza dokunuyor.

Bizler deprem bölgesinde acımızı bir kenara bırakıp milletimizin yanında olmaya çalışırken sizin Hatay’da olmayışınız kanımıza dokunuyor.

Yalanlarınız, iftiralarınız, devlet adabından ve edebinden uzak cümleleriniz kanımıza dokunuyor.

Eyyy Sayın Vekil,

Ayrıca ne kanımıza dokunuyor biliyor musunuz?

Bizler buralarda canımızın derdine düşmüşken sizin S400 hikayeleri anlatmanız, Ayasofya’yı, otomobili gündeme getirmeniz kanımıza dokunuyor.

Seçim kazanmak uğruna Terörist başının kardeşini devlet televizyonlarına çıkarmanız sonra da liderimiz Meral Akşener’i ve gönül verdiğimiz İYİ Partimizi PKK ile ilişkilendirmeye çalışmanız kanımıza dokunuyor.

Habur’da davullarla zurnalarla yaptığınız karşılamalar kanımıza dokunuyor.

Şimdi soruyoruz sizlere Eyyy Sayın Vekil,

Hatay milletvekili olarak depremde vatandaşınızı yalnız bırakmış olmanız bir yanda halen çözemediğiniz ve asla çözemeyeceğiniz depremzede vatandaşlarımızın mağduriyetleri bir yanda iken;

Her fırsatta evine dön diye nidalar attığınız,

Yeri geldiğinde terörist yeri geldiğinde yerli ve milli ilan ettiğiniz

Milliyetçiliğin son kalesi liderimiz sayın Meral Akşener’e bu sözleri söylemek , küçük siyasi oyunlar ile oy devşirmeye çalışmak sizin kanınıza dokunmuyor mu?

Sizlerin bu köhne zihniyeti, bu ayrıştırıcı dili, devlet edebinden ve terbiyesinden uzak tavrı bu ülkeyi yeterince yıprattı. 15 Mayıs sabahına, o güneşli güne uyandığımızda maalesef ki 20 yıllık saltanatınızın bizlere bıraktığı tek miras bu siyasi enkaz olacak. Ama merak etmeyin; bizler o sabaha uyandığımızda,

Mustafa Kemal’in Samsun’a çıktığı gibi umutlu,

Kara Mehmet’in attığı ilk kurşun gibi hevesli,

Kahraman Enver Paşa gibi inançlı bir şekilde Kuvayı Milliye ruhuyla bu ülkenin tüm yaralarını saracağız.

Sizler asla iyi hatırlanmayacaksınız ama bizler bu ülkenin dört bir yanını İYİ yapacağız.

Bizler, gizli kapaklı hiçbir oyunun içinde olmayacağız ama sizler, o kirli oyunlarınızla birlikte 14 Mayıs’ta sandığa gömüleceksiniz.

Bizler yollardayız, sokaklardayız, her yerdeyiz. Bizler, telefonlarda yapılan gizli gizli görüşmelere değil , ellerim kırılsaydı da AKP’ye oy vermeseydim diye haykıran milletimizin gönlüne talibiz. Unutmayın 14 Mayıs günü sizler tarih olacaksınız bizler ise TARİH YAZACAĞIZ.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER