Salı, Mayıs 14, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakya“Aday olsam da olmasam da sahada olacağım"

“Aday olsam da olmasam da sahada olacağım”

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, muhtarların sorunlarını dinleyerek, “Aday olsam da olmasam da Antakya düzelene kadar sahada olacağım” dedi.

 

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, deprem sonrası halkın içinde olmaya devam ediyor.
Muhtarlara yıkılan yerlerin tekrar ayağa kalkması ve şehrin yeniden yapılanması için üzerine düşen sorumluluğu getireceğini anlatan Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, “Öncelikle şunu ifade etmek istiyorum, bu memlekete hizmet etmek benim borcum, aday olsam da olmasamda şehrimiz düzelene kadar sahada olacağım. Göreve başladığımız günden bu yana israf etmeden tasarruf ederek kendi personelimiz ile üretim yaparak çalışıyoruz. Muhtarlarımıza da desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Bizim için çok değerlisiniz. Sorunları bizlere ileten, vatandaşlarla buluşturan sizlersiniz. Birlikte çok daha verimli çalışmalar ortaya koyacağız. Yaraları tamamen sarana kadar süreci takip edeceğiz. Karşılıklı konuşarak sorunları en kısa sürede çözeceğiz” diye konuştu.

MUHTARLAR BİZİM GÖZÜMÜZ, KULAĞIMIZ

Başkan Yılmaz, kentteki olumsuzlukları en yetkili ağızdan muhtarlardan öğrendiklerini belirterek, “Muhtarlarım bizlerin uç beyisiniz. Sizler mahallelerinizin gözü kulağı olduğunuz için her çalışmada olduğu gibi yaşadığımız deprem sonrası da sizin tavsiye ve görüşleriniz bizim için çok önemlidir. Yaşadığımız bu zor dönemden hep beraber ele ele vererek kalkacağız. 6 Şubat’ta büyük bir asrın felaketini yaşadık, Dünyada böyle bir deprem yaşanmadı. Binlerce vatandaşımızı kaybettik, acımız büyük, kaybımız çok, yaralarımızı sarmak için çaba göstereceğiz. Devletimiz güçlüdür, Hatay’ın, Antakya’nın yeniden inşaası için şu anda yoğun bir çalışma programı gerçekleştiriliyor. Vatandaşlarımızdan süreci takip etmelerini, aspagras haberlere inanmamalarını, yetkililerin açıklamalarını dikkate almalarını istiyoruz” dedi.

ŞİKAYETLERİN BAŞINDA SU VE ELEKTRİK GELİYOR

Başkan Yılmaz, konuşmasının sonunda, muhtarların sıkıntısını dinlendi ve en çok şikayetlerin başında gelen “su ve elektrik” olduğu tespit edildi.
Toplantıda hazır bulunan Adana İller Bankası Müdürü Muzaffer Akgüner, su konusunda yardomcı olacağını belirterek, “Şuan yetki bizim sorumluluk alanımız demeden tüm gelen taleplere yardımcı oluyoruz” dedi.
Düzenlenen toplantıya Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER