Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberADD'nin ‘Şehitlerimize Saygı’ Etkinliğine "Hassas Durum" Rötarı

ADD’nin ‘Şehitlerimize Saygı’ Etkinliğine “Hassas Durum” Rötarı

Atatürkçü Düşünce Derneğinin (ADD) Atatürk Tören Alanı‘nda yapmasını planladığı ‘Şehitlerimize Saygı’ etkinliğinin dernek yönetimince “hassas durum” gerekçesi ile ertelendiği duyuruldu.

ADD’nin ‘Şehitlerimize Saygı’ Etkinliğine “Hassas Durum” Rötarı

ADD İskenderun Şube Başkanı Fahrettin Turhaner, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne yaptığı ziyarette konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Bize Göre Yanlış Politika İzleniyor

Türkiye’nin hassasiyetlerine harfiyen uyduklarını belirten Turhaner, ‘’Biz Atatürkçü Düşünce Derneği yönetim kurulu olarak içinde bulunduğumuz çok hassas durumu gözeterek yapacağımız etkinliği ileri bir tarihe erteleme kararı aldık. ADD’nin tüm şubelerinde aynı etkinlik kararı alınmıştı. Hiçbir Türk evladının şehit olmasını asla istemeyiz. Bize göre yanlış politika izleniyor. Bu ülkenin kurucusu, liderimiz Mustafa Kemal Atatürk, ‘savaş zaruret olmadıkça cinayettir’ demektedir. Yunanistan, yenilmesine rağmen Atatürk’e Barış ödülü vermiştir. Türkiye’nin kurtuluşu Atatürk ilkelerine uymaktan geçer. Çeşitli ülkelerle birleşerek paktlar kurması da barış içinde yaşamak içindi. Atatürk bugünleri o günden görmüştür, o yüzden çok büyük bir liderdir’ ifadesinde bulundu.

İGC Başkanı Veysel Cıncık, çok sayıda şehidimizin olduğu şu dönemde ADD’nin gösterdiği bu hassas yaklaşımın doğru olduğunu ifadesinde bulundu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER