Pazar, Nisan 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelAfet Koordinasyon İletişim Grubu’nun İlk Toplantısına Yoğun İlgi

Afet Koordinasyon İletişim Grubu’nun İlk Toplantısına Yoğun İlgi

Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı iştiraki ile oluşturulan Afet Koordinasyon İletişim Grubu’nun ilk toplantısı yapıldı. Toplantıya katılımcılar büyük ilgi gösterdi.

Afet Koordinasyon İletişim Grubu’nun İlk Toplantısına Yoğun İlgi

Büyükşehir Belediyesi daire başkanları, şube müdürleri ve birçok yönetici Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı bünyesinde oluşturulan Afet Koordinasyon İletişim Grubu’nun ilk toplantısı katıldı. Toplantı, Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapıldı.

Afetlerde Koordineli Hareket Edilmeli

Uzman Aykut Sarp ve İtfaiye Amiri Özer Gövce, afet ve acil durumlarda yapılması gereken faaliyetler ile ilgili sunum gerçekleştirdi.

Afet Koordinasyon İletişim Grubu’nun İlk Toplantısına Yoğun İlgi

Afetlerde koordineli bir şekilde hareket edilmesi gerektiğini dile getiren Uzman Aykut Sarp ve İtfaiye Amiri Özer Gövce, iletişimin arttırılması ve süratle müdahale edilebilmesi gerektiğini ifade etti.

Yetkililer, afetlerdeki iş akışı ve daire başkanlarının görevlerini katılımcılar ile paylaşarak, 112 çağrı merkezi ve  Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’nin (GAMER) bütünleşerek çalışmaların nasıl yapılması hakkında detaylı bilgiler verdi.

Diğer güncel İskenderun haberleri: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER