Pazar, Nisan 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaEğitimAğaçlar kitap açtı!

Ağaçlar kitap açtı!


Arsuz ilçesinde Şehit Umut Sakaroğlu İlkokulunda okul bahçesindeki ağaç dallarına kitaplar asıldı.

Okuma alışkanlığını geliştirmek için yola çıkan Arsuz Karaağaç Şehit Umut Sakaroğlu İlkokulu idareci ve öğretmenleri dikkat çekici bir proje geliştirdi
.
Düzenlenen etkinlikte, öğrenciler okula gelmeden bahçedeki ağaç dallarına bin kitabı asıldı.

İlginç görüntülere sahne olan öğrencilerin kitaba sahip olma çabası, etkinliğe katılan Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez’i de duygulandırdı.
Türk ve dünya klasiklerinden oluşan kitaplar kısa sürede öğrencilerin ellerine geçti.

Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, etkinliğin kitap okuma alışkanlığına önemli katkı sağlayacağına inandığını, kitapların aynı zamanda insan gelişimine ve geleceğe bakış açısına ışık tuttuğunu ifade ederek “Kitaplar geleceğimize yapılacak en büyük yatırımlardır. Kitap okuma sevgisinin insanlara kesinlikle aşılanması gerekmektedir. Kitaba olan bu ilginin Arsuz ilçemizde çok güzel olduğunu, yoğun olduğunu görmekten mutluluk duyuyorum. Şehit Umut Sakaroğlu İlkokulu’nca düzenlenen ‘Ağaçlar Kitap Açtı’ etkinliği çok önemli ve büyük anlam taşımaktadır. Bu çok güzel bir hatıra olarak kalacak ve kitaba olan ilgi her geçen gün artacaktır” diye konuştu.

Öğrencilerle de yakından ilgilenen Milli Eğitim Müdürü Dönmez, bu etkinliği düzenleyen okul idarecileri ile öğretmenleri kutladı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER