Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunAhi Evran Sofrası İskenderun'da Açıldı

Ahi Evran Sofrası İskenderun’da Açıldı

İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası, Ahilik Haftası dolayısıyla İskenderun’daki esnafı kahvaltıda buluşturdu.

Hafta boyunca devam eden Ahilik Haftası etkinliklerinin finali niteliğindeki kahvaltıda esnaflar aralarındaki kardeşlik ve hoşgörü ortamını, bayramlarına da taşıdı.

Düzenlenen kahvaltıya; İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat ve yönetiminin yanısıra İskenderun İlçe Müftüsü Osman Şekerci, İskenderun Ortodoks Kiliseleri Vakıf Başkanı Can Teymur, Akdeniz Eczane Teknisyenleri Federasyon Başkanı Cemal Çelik, Saadet Partisi İskenderun İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik, basın mensupları ve esnaflar katıldı.

FIRAT: TÜM ESNAFIN BAYRAMI KUTLU OLSUN

Başkan Uğur Fırat İskenderun ekonomisine güç katan bütün esnaf ve sanatkarların Ahilik Bayramı’nı kutlayarak; ”13-19 Eylül tarihleri arasında kutladığımız Ahilik Haftasını siz değerli esnaflarımıza verdiğimiz kahvaltı ile sonlandırdık. Bütün bir hafta boyunca Yönetim Kurulu Üyelerimle birlikte çeşitli etkinlikler düzenleyip hem esnaflarımızın hem de halkımızın Esnaf Bayramını kutlamış olduk.” diye konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat ve davetliler, yılın ahisi seçtikleri esnaflar Mehmet Bahittin Güneç, Adil Köybaşı ve Şerafettin Kaska’ya ahilik kaftanı giydirdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER