Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan İskenderun'da

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan İskenderun’da


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti. Karacan, Hatay’ın Belen, Yayladağı, Altınözü ve Dörtyol ilçelerinde yapılacak olan AK Parti ilçe teşkilatı kongrelerini takip etmek ve istişarelerde bulunmak üzere İskenderun’a geldiğini söyledi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve başkan yardımcıları tarafından karşılanan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Başkan Seyfi Dingil’den çalışmaları hakkında bilgi alarak başarılarının devamını diledi.

Başkan Seyfi Dingil ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Eskişehir Milletvekili Harun Karacan’ı İskenderun’da ağırlamaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Eskişehir Milletvekili Harun Karacan’ın, İskenderun belediyesi başkanlığında gerçekleştirilen istişare ziyaretine, AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, İskenderun ilçe Başkanı Ayhan Bodur, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları da eşlik etti.

Ziyaretin anısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e Ulus’taki ilk TBMM binasının resminin bulunduğu tabloyu hediye etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve beraberindeki heyet ile birlikte esnafları ziyaret ederek onlarla sohbet etti.

Karacan, Belen, Yayladağı, Altınözü ve Dörtyol ilçelerindeki ilçe teşkilat kongrelerine katılmak üzere kentten ayrıldı. –

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER