Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberAk Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel: "Sözümüzün Arkasındayız"

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel: “Sözümüzün Arkasındayız”

Sağlık Bakanlığı’nın bu ay ihaleye çıkacak hastaneler arasında Arsuz Devlet Hastanesi’nin olmaması üzerine gözler Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’e çevrilmişti. Arsuz Yat Limanı Temel Atma Töreninde “İhale, temmuz ayının ilk haftalarında yapılacak. Hayırlı olsun” sözü veren Milletvekili Özel, eleştirilere anında cevap vererek, “Biz, ne dediysek odur. Sözümüzün arkasındayız” dedi.

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel: “Sözümüzün Arkasındayız”

Arsuz Devlet Hastanesi için yıllar, aylar değil günler kaldığına dikkat çeken Milletvekili Abdulkadir Özel, “Arsuz Halkı bunu fazlasıyla hak ediyor” mesajıyla kararlılığını ortaya koydu. TÜM SÜREÇLER TAMAMLANMIŞTIR İhale süreciyle ilgili bilgi veren Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, “Konuşmamda 25-26 Haziran gibi çıkar dediğim kurul onayı 24 Haziran’da çıktı ve aynı gün tarafımca Bakanlığa intikal ettirildi. Sözümüzün de
taahhüdümüzün de takipçisiyiz. Allah bizi hemşerilerimize mahcup etmesin” ifadelerini kullandı. ‘Temmuz ayının ilk haftaları’ sözünün de arkasında olduğunu özellikle vurgulayan Milletvekili Abdulkadir Özel, “Güncel kadastral vaziyet planının işli olduğu projenin kurula sunulması” aşaması tamamlayıcı bir aşama değil, usuli bir aşamadır ve hastanenin yapımişinin ihaleye çıkılmasına engel değildir. Projenin ihaleye çıkması için mimari projenin onaylanması yeterlidir ki bu proje de kurul tarafından onaylanmıştır. Diğer bürokratik gelişmeleri uzun uzun yazmak istemiyorum. Tüm süreçler tamamlanmıştır” müjdesi verdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER