Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayAK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik'ten Özel Ziyaretler

AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik’ten Özel Ziyaretler

AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, hafta sonunda ilçelerde ziyaretlerini sürdürerek, şehit annelerine, engelli ve özel çocuklara yakın ilgi gösterdi.

Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Yayladağı İlçe Başkanı Doğan Gürlen ve AK Parti Hatay Sosyal Politikalar Birim Başkanlığı ile birlikte “Özel Tek Umudum Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Çocuklarla özel olarak ilgilenen Milletvekili Çelik, merkezin yetkililerinden özel çocukların durumları hakkında bilgi aldı. Çelik, “Bu çocuklarımız bizim için çok özel, iktidar olarak her türlü sorunlarının çözümü için önemli adımlar atıldı, atmaya da devam edeceğiz. Daha çok sahip çıkarak, şefkat sergileyeceğiz, bizden de beklentileri bu” diyerek, özel çocukların ailelerine destek sözü verdi.

ŞEHİT ANNESİNİN DUASINI ALDI
AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, yine beraberindeki heyet ile birlikte Yayladağı ilçesinde Tutlubahçe Mahallesinde ikamet eden şehit Ahmet İşler’in annesi Ayşe İşler’i ziyaret ederek hayır duasını aldı ve her zaman devlet olarak yanlarında olduğunu söyledi.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER