Pazartesi, Nisan 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberAK Parti İl Başkanı Yeşildal: Önlem alınmazsa, Samandağ’dan sonra İskenderun’da da içme...

AK Parti İl Başkanı Yeşildal: Önlem alınmazsa, Samandağ’dan sonra İskenderun’da da içme suyu sıkıntısı yaşanacak!

Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin önlem almaması halinde, Samandağ gibi İskenderun’da da büyük bir içmesuyu sıkıntısı yaşanacağın iddia etti.

AK Parti Hatay il binası önünde partili Belediye Başkanları, Meclis üyeleriyle birlikte Basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Adem Yeşildal, Samandağındaki içmesuyu sıkıntısının HATSU’dan kaynaklandığını öne sürerken, “HAT SU 5 yıldan beri yer teslimi yapmadı. Yer teslimi yapmış olsaydı, DSİ 3 depo ile 4 terfi istasyonunu anahtar teslim vaziyette bitirecekti” ifadesinde bulundu.

İskenderun’da da aynı sıkıntısının bulunduğunu kaydeden Başkan Adem Yeşildal, yapımı tamamlanan İskenderun içmesuyu isale hattı ve arıtma tesislerinin HAT SU’ya devredilmesine rağmen işletmeye alınmadığını dile getirdiği açıklamasında, “Bir kez daha uyarıyorum, HAT SU önlem almaması halinde Samandağ gibi, İskenderun’da aynı içmesuyu yaşanacak” dedi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a isem vermeden eleştiriler yönelten Başkan Adem Yaşildal, “Hatay halkı hizmet istiyor, kim hizmet yapmak istiyorsa biz onun yanındayız. Halk kavga değil hizmet istiyor. Ama Hatay Büyükşehir Belediyesi borçlanma isterken muğlak ifadeler kullanıyor. Parayı nereye harcayacağını açıkça belirtirse, biz de destek vererek teşekkür ederiz” açıklamasında bulundu

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER