Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel"AK Parti sadece AK Partililerin değil, Türkiye'nin partisidir"

“AK Parti sadece AK Partililerin değil, Türkiye’nin partisidir”

AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, içerideki ve dışarıdaki hainlerin alçakça girişimlerin 24 Haziran tarihinde milletin iradesi ile son bulacağını belirtti.

Güler, yaptığı yazılı açıklamada, ülkede bir tane bile FETÖ’cü kalmayana kadar mücadele edeceklerini ve hainlere fırsat vermeyeceklerini kaydetti.

FETÖ’nün darbe girişimi esnasında Türk halkının birbirine daha çok kenetlendiğini ve dayanışma içerisinde olduğunu belirten Güler, şöyle devam etti:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bir talimatıyla sokaklara dökülen ve alçak FETÖ’cülere fırsat vermeyen vatansever Türk halkıb, üyük ve anlamlı bir tarih yazmıştır. Rabbim bu aziz ve cesur milletimizden razı olsun inşallah. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi bu hainlerin inlerine girmeye devam edeceğiz. Gerek Türkiye’deki, gerekse dışarıdaki hainlere karşı duruşumuz hiç bir şekilde değişmeyecektir.”

Son dönemlerde ülkenin üzerinde oyunlar oynandığına dikkat çeken Güler, “Her ne olursa olsun milletimizin bu oyunlara gelmeyeceğine yürekten inanıyorum. İçerideki ve dışarıdaki hainlerin alçakça girişimleri, 24 Haziran tarihinde milletimizin iradesi ile son bulacaktır. Özellikle Türkiye’nin ekonomi dengelerini altüst etmek ve milleti canından bezdirmek isteyenler, 24 Haziran tarihindeki seçimlerin ardından kaçacak delik arayacaklardır.” ifadelerini kullandı.

Güler, halkla birlikte yürümeye devam edeceklerini ve Türkiye’nin daha çok gelişmesi için çok çalışacaklarını aktardı.

Her türlü oyun içerisinde olup da bugüne kadar başarılı olamayanların yeni bir algı çabası içerisinde olduklarının altını çizen Güler, şunları kaydetti:

“Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a oy vereceğiz ama AK Parti’ye oy vermeyeceğiz’ diye algı oluşturanların samimiyetten uzak olduklarını düşünüyorum. Herkesin görüş ve fikirlerine saygı duymaktayız ancak reisimiz ile AK Parti’nin bir bütün olduğunu da belirtmek istiyorum. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’sız bir AK Parti veya AK Parti’siz bir reis düşünülebilir mi? Türkiye’nin her alanda daha güçlü olabilmesinden bahsediyorsak, bu tür algılara da kulak verilmemesi ve istikrarın devamı için olaya bir bütün olarak bakmamız gerekiyor. Aksi takdirde bir tarafımız eksik kaldığında daha güçlü bir Türkiye’den bahsetmemiz de mümkün değildir. Bizler sadece AK Parti seçmenlerinin değil, herkesin oyuna talibiz. AK Parti sadece AK Partililerin değil, Türkiye’nin partisidir.
Reisimiz sadece AK Partili seçmenlerin değil, Türk milletinin Cumhurbaşkanıdır.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER