Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiAK partili belediye çadır söktü

AK partili belediye çadır söktü

 

CHP’li Ali Öztunç, CHP Maraş İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘13. Cumhurbaşkanlığı Seçimi İstişare Toplantısı’nda; Dulkadiroğlu ilçesi Öksüzlü köyünde CHP’ye oy vermediği için CHP’li belediyenin köye verdiği çadırları topladığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP’nin deprem bölgesindeki yardımları kestiği yönündeki iddialarına tepki gösterdi.

Söz konusu iddiaları yalanlayan Öztunç, şunları söyledi:

 

Maraş Dulkadiroğlu ilçesi, Öksüzlü köyünde CHP’li belediye çadır göndermiş, sözde CHP’ye oy çıkmadı diye aynı CHP’li belediye gidip çadır söküyormuş. Değerli arkadaşlar, bahsedilen Öksüzlü köyünde çıkan oy; AK Parti 5, CHP 109. Hani güya AK Parti’ye oy verdiği için çadır sökülmüş dediler ya. Tayyip Erdoğan 6, Kemal Kılıçdaroğlu 109. Bir video yayınlıyorlar. AK troller yazıyor. Diyorlar ki; köyde CHP’ye oy çıkmadı. CHP’li belediye çadırları söktü. Bahsedilen belediye Dulkadiroğlu belediyesi; AK Parti’de CHP’de değil. Neresini düzelteceğiz arkadaşlar? Böyle bir yalanla Maraşlıyı kandırıyorlar.

‘UTANMADAN YALAN SÖYLÜYORSUNUZ’

Utanmadan birileri çıkıyor, bununla ilgili açıklama yapıyor. Kim Ticaret Odası? Ey Ticaret Odası başkanı, seçim akşamı davul zurna halay çekilirken neden aklın başında değildi senin? Birileri bir yalan söylüyor, sen o yalanın peşine düşüyorsun. Ayıp değil mi? Ülkenin Cumhurbaşkanı da diyor ki; çadır söktü CHP. Bugün gelip, bu yalanı söyleyecek Maraş’ta. Bir Cumhurbaşkanı yalan söyler mi? Bir Müslüman yalan söyler mi arkadaşlar? Yalan söylüyor. ‘Köyde CHP’ye oy çıkmadı diye CHP’li belediye çadır söküyor’, kardeşim köydeki oyların hepsi CHP’ye çıkmış. Söken belediye de Dulkadiroğlu, AK Partili belediye, senin belediyen. Utanmadan yalan söylüyorsunuz.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER