Perşembe, Mayıs 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelAK Partili siyasetciler İşadamlarında evet oyu istediler

AK Partili siyasetciler İşadamlarında evet oyu istediler

AK Parti Milletvekilleri, ve yöneticileri Orhan KARASAYAR, Adem YEŞİLDAL, AKP İl Başkanı Ahmet ATIÇ, Antakya Belediye Başkanı İsmail KİMYECİ, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sabahat ÖZGÜRSOY ÇELİK, İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin OKAY, İl Başkan Yardımcıları Hikmet OTUZBİR, Şakir BATMAZ, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet TANRICI, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Ramazan ALPASLAN. Hatay Sanayici ve İşadamları Derneği’ne (HASİAD) yaptıkları ziyaret ettiler.

 

 

Gerçekleşen ziyarette, siyasetçiler ne için geldiklerini anlatma fırsatı bulurken, işadamları da bunu fırsat bilerek isteklerini aktarmayı ihmal etmedi. Siyasetçiler, Nisan ayında yapılacak referandum öncesi ‘neden bu anayasa değişikliğine gerek görüldüğünü’ anlattı ve seçmenden EVET oyu kullanmalarını istedi.
Tahsin Kabaali başkanlığındaki HASİAD Yöneticileri ise, r, Hatay ve bölge ekonomisi ile ilgili yaşanan sıkıntıları anlattı, çözüm istedi.
HASİAD Başkanı Tahsin Kabaali, Hatay’ın teşvik gören iller kapsamına alınmasını talep ettiklerini AKP heyetine bildirdi. AKP Milletvekilleri Adem Yeşildal ile Orhan Karasayar da bu konu üzerinde çalışıldığını, önümüzdeki günlerin beklenmesi gerekliliğine vurgu yaptı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER