Salı, Mayıs 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelAk Partili vekillerin İskenderun'da teşekkür buluşması

Ak Partili vekillerin İskenderun’da teşekkür buluşması


24 Haziran 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde Hatay Milletvekili seçilen Ak Partili Milletvekilleri ilçe teşkilatlarında başlattığı teşekkür ziyaretlerini İskenderun’da da gerçekleştirdi.
Ak Parti Hatay’da seçilen 5 milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi ve Sabahat Özgünay Çelik ile İl Başkanı İbrahim Güler’i İskenderun ilçe teşkilatında coşkulu kalabalık bir partili topluluğu karşıladı. İskenderun’daki teşekkür ziyareti toplantısında İlçe Teşkilat Başkanı Bestami Bilgili, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de hazır bulundu.
Ak Parti İlçe Başkanı Bestami Bilgili, dünyaya örnek bir seçim ile karşılaştıklarını, karşılarında partilerden başka 7 düvenin olduğunu savundu.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de 24 Haziranda gerçekleştirilen seçimlerden Ak Partinin büyük bir zaferle çıktığını vurgulayarak “Allah’a çok şükür çok büyük bir zafer kazandık, Allah başımızı eğdirmedi” dedi.
Ak Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler ise kısa bir vakitte seçim kararı alındığını belirterek “Bizlerde bu kısa vakitte çok çalıştık. Teşkilatımızın tüm unsurları gece gündüz demeden oruç oruç, sahurlara kadar çalıştık, şükür zafer bizim oldu” diye konuştu.
Vekil Sabahat Özgürsoy Çelik, bu birlik ve beraberlik, kardeşlik ruhu ile Hatay’a, Türkiye için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ifade etti.
Hüseyin Şanverdi, Türkiye ve Hatay’da aldıkları sonucun partililerin büyük başarısı olduğuna işaret ederek “Allah’ın izni ile bizler mahcup olmadık. İnşallah 5 milletvekili ile Hatay’a büyük hizmetler edeceğiz. Hep beraber sandıklara koştuk, sandıktan zaferle çıktık. Bugünden itibaren yeni sisteme girdik. Türkiye dünden daha güzel olacak” şeklinde konuştu.
Abdulkadir Özel de büyük bir coşku ile çalıştıklarının altını çizerek şunları söyledi: “Partinin bütün kademeleri ile hep beraber omuz omuza çalıştık ve zaferi kazandık. Seçim zamanı bizleri kazandıranlar haklarını bize sorabilecekler. Seçmenler, her zaman bizden hesap sorabilirler. Mağrur olma ‘Padişahım senden büyük Allah var’ diye seçmen bize hatırlatmalarda bulunacak. Ancak biz tüm Hatay milletvekilleriyle birlikte yapacağımız çalışmalarla, seçmenimizin güvenini boşa çıkarmayacağız”
Hacı Bayram Türkoğlu da, 24 Haziran seçimlerinin dünyaya örnek olabilecek bir demokrasi şöleni olduğunu ve artık her şeyin geride kaldığını, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini oylayarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ilk defa yürütmenin sorumluluğunu vermiş olduklarını söyledi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER