Perşembe, Mart 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunAkademisyen İçin Mevlid Verildi

Akademisyen İçin Mevlid Verildi

Haziran ayında vefat eden İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Mevlüt Gürlek için Mevlit-i Şerif okundu.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesinde görev yapan değerli akademisyen Dr. Öğr. Üyesi Mevlüt Gürlek 29 Haziran’da geçirdiği kalp krizi sebebiyle vefat etmişti. Dr. Gürlek’in vefatının 40. Günü münasebetiyle İSTE Hacı Meymet Karatoyuk Camiinde öğle namazına müteakip Mevlit-i Şerif okundu ve ardından lokma dağıtıldı.

Değerli bilim insanı ve Dr. Mevlüt Gürlek ile çalışma fırsatı buldukları için mutlu olduğunu belirten İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “Mevlüt Hocamız aniden aramızdan ayrıldı. Acısı hem ailesi ve sevenleri için hem de bizler için hala çok taze. Kendisine vefa borcumuzun bir parçası olarak bugün ruhuna Mevlit-i Şerif okuttuk, lokma dağıttık. Allah kabul etsin inşallah.” dedi.

İSTE Ailesi olarak Merhem Dr. Öğr. Üyesi Mevlüt Gürlek’e bir kez daha Allah’tan rahmet; ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER