Cuma, Nisan 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunAkademisyen Kümük COST'a Üye Oldu

Akademisyen Kümük COST’a Üye Oldu

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) İskenderun Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Osman Kümük, Sürdürülebilir Enerjide Biyorafineri Teknolojileri alanında COST Çalışma Gruplarına üye oldu.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) İskenderun Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Osman Kümük, Waste Biorefinery Technologies for Accelerating Sustainable Energy Processes (Sürdürülebilir Enerjide Biyorafineri Teknolojileri) alanında COST Çalışma Gruplarına üye oldu.

Öğretim Görevlisi Kümük, “WG1 Raw Materials for waste biorefineries”, “WG 2 Biorefinery Technologies” ve “WG 3 Biorefinery Applications” gruplarında çalışmalar yürütecek.
Çalışma gruplarına dâhil olan Öğretim Görevlisi Kümük böylece TÜBİTAK 2519 Cost Çalışma Grubu Destek Programına başvuru yapma hakkı da kazanmış oldu. TÜBİTAK 2519 – COST Çalışma Grubu Destek Programı kapsamında PTİ ve kurum hissesi hariç 1.250.000 TL’ye kadar olan projeler 36 aya kadar destekleniyor.

İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, Öğretim Görevlisi Osman Kümük’ü tebrik ederek; ”Akademisyenlerimizin ulusal ve uluslararası alanda elde ettiği başarılar bizi gururlandırıyor. İSTE Ailesinin her üyesini, İskenderun Teknik Üniversitesinin bir temsilcisi, bayrak taşıyıcısı olarak görüyorum. Bu durumda elde ettiğimiz her başarı hepimizin ortak başarısına katkı sunan, beraber çalıştığım tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER