Pazar, Mayıs 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunAkademisyen Son Yolculuğuna Uğurlandı

Akademisyen Son Yolculuğuna Uğurlandı

Genç yaşta kalbine yenilerek vefat eden İskenderun Teknik Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi akademisyenlerinden Mevlüt Gürlek gözyaşları ve dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum akademisyen Mevlüt Gürlek’in cenazesi öğle saatlerinde İSTE Camiine getirildi. Uzun süredir görev yaptığı İskenderun Teknik Üniversitesi’nin merkez kampüsündeki camiinde acılı Gürlek ailesini İSTE’li öğrenciler, merhumun mesai arkadaşları gözyaşlarına hakim olamadı.

Kılınan cenaze namazında İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depçi, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ile birlikte kalabalık cemaat topluluğu saf tuttu ve helallik alındı. İyi bir insan ve akademisyeni kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depçi, herkesin helal etmesini istedi. Merhum akademisyen Mevlüt Gürlek, Karaağaç Asri Mezarlığında gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verilerek son yolculuğuna uğurlandı.

Gürlek ailesi, taziyeleri ikamet ettiği Modern Evler Mahallesi 303 sokak Şehit Murat Akbulut Durağı karşısındaki evlerinde kabul edecek.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER