Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberAKP Hatay İl Başkanı Yeşildal: ‘Yaşlılarımızın Medeniyet Ve Kültür Değerlerimizin Dünü İle...

AKP Hatay İl Başkanı Yeşildal: ‘Yaşlılarımızın Medeniyet Ve Kültür Değerlerimizin Dünü İle Bugünü Arasında Bir Köprü Vazifesi Görüyor!’

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, yaşlılarımızın medeniyet ve kültür değerlerimizin dünü ile bugünü arasında köprü vazifesi gördüğünü dikkat çekti.

‘Geleceğimize De Sahip Çıkıyoruz’

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Biz, büyüklerine “ak saçlı” diyerek, “ak sakallı” diyerek en üst toplumsal payeyi veren, bilgeliği ve pirliği onlarla simgeleyen bir kültüre sahibiz. Medeniyet ve kültür değerlerimizin dünü ile bugünü arasında köprü vazifesi gören yaşlılarımızın, tecrübe, bilgi ve birikimin nesilden nesille aktarılması konusunda çok önemli rolü olduğuna inanıyoruz. Büyüklerimize sahip çıkmayı, aynı zamanda geleceğimize de sahip çıkmak olarak görüyoruz.”

‘Sosyal Devlet Anlayışıyla Her Zaman Yanınızdayız’

Yaşlılara yönelik gayretleri kararlılıkla, samimiyetle ve sevgiyle sürdürdüklerini ifade eden Başkan Yeşildal, “Sosyal devlet ilkesi doğrultusunda ve hak temelli bir yaklaşımla, yaşlılarımıza sunduğumuz hizmetleri; sağlıktan sosyal desteğe, sosyal yardımdan bakıma, sosyal güvenlikten ulaşıma her alanda çeşitlendiriyoruz. Kıymetli Çınarlarımızın Yaşlılara Saygı Haftasını tebrik ediyor; sağlıklı, uzun, hayırlı ömürler geçirmelerini diliyoruz” dileğinde de bulundu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER