Salı, Mayıs 7, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberAKP'den HGC Başkanı Temizyürek'e Tebrik Ziyareti

AKP’den HGC Başkanı Temizyürek’e Tebrik Ziyareti

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Abdullah Temizyürek’i tebrik ziyaretinde bulunmak üzere HGC’ye giden AK Parti Hatay Milletvekilleri Sabahat Özgürsoy Çelik ve Hüseyin Yayman, AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen ve beraberindeki heyet, Temizyürek’e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

AKP’den HGC Başkanı Temizyürek’e Tebrik Ziyareti

Gazeteciler ile bir araya gelen AKPli ekip, gündem sorularına yanıt verdi. AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hatay’a yapılacak olan hizmetlerle ilgili genel bir değerlendirme yaptı.

Sırada Karasu Kanalı Var

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, “Barajlar meselesi çok önemli. Tahta Köprü barajı bitti. Su tutmaya başladı. Şimdi sırada Karasu Kanalı var. İnşallah bu kanal Reyhanlı Barajına su getirecek. Reyhanlı Barajı yine önemli bir baraj! Reyhanlı Barajı da bir hafta içinde su tutmaya başlayacak. Bunların yanı sıra Büyük Karaçay Barajı yine bizim için özel bir proje. Bu baraj Antakya’nın 100 yıllık su ihtiyacını karşılayacak, kışın Samandağ ovasını taşkınlardan koruyacak, enerji üretecek ve Büyük Karaçay Barajı bir turizm merkezi haline gelecek” ifadesine yer verdi.

Sahanın Çimlendirilmesi ve Koltukları Kaldı

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, “İnşallah diğer sezon stadımız açılacak. Saha bitmiş durumda sadece çimlendirilmesi ve koltukları kaldı. Eski stadımızın yeri Millet Bahçesi olacak” sözlerini kaydetti.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER