Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberAKPli Vekil Özel'den Payassporlu Futbolculara "Geçmiş Olsun" Mesajı

AKPli Vekil Özel’den Payassporlu Futbolculara “Geçmiş Olsun” Mesajı

AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, Payassporlu futbolcuların Tepecikspor deplasmanında uğradığı saldırının ardından geçmiş olsun mesajı yayımladı. Bir çok futbolcusu yaralanan Payasspor’a geçmiş olsun dileklerini iletirken, konunun takipçisi olarak Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’le görüştüğünü, olaylarla ilgili soruşturma açıldığını belirtti.

AKPli Vekil Özel’den Payassporlu Futbolculara “Geçmiş Olsun” Mesajı

Milletvekili Abdülkadir Özel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Payasspor Başkanı’ndan temin ettiği olaylarla ilgili video ve fotoğrafları TFF Başkanı Nihat Özdemir’e ilettiğini belirtti. Özel, Hatay’da da bir çok futbol karşılaşmasında çıkan olayların da mercek alındığını söyledi.

“TFF Başkanı Nihat Özdemir, Gerekli İncelemeleri Başlattı”

AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, “Payas Spor – Tepecik Spor futbol müsabakası için İstanbul’a deplasmana giden futbolcularımıza yapılan çirkin saldırı hepimizi derinden üzmüştür.
Konuyla ilgili Payas Spor Kulüp Başkanımızla yaptığımız görüşme sonucunda aldığımız bilgi, fotoğraf ve videoları TFF Başkanı Sayın Nihat Özdemir Beye ilettim.


Nihat bey yapılan saldırıdan haberdar olduğunu, gerekli incelemelerin başlatılması talimatını verdiğini ve ne gerekiyorsa yapılacağını söyleyerek, kulüp yönetimi, futbolcular ve hemşerilerimize şahsımız nezdinde üzüntülerini ifade ederek geçmiş olsun dileklerini iletmiştir.
Geçtiğimiz haftalarda Hatay’ımızdaki bazı futbol müsabakalarında da çeşitli tatsız olaylar yaşanmıştı.
Bu vesileyle temel felsefesi centilmenlik ve kardeşlik olan sporun, birliğe ve beraberliğe hizmet etmesi için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğine dair inancımı ifade ediyorum.
“O sene bu sene” inancıyla cansiperane mücadele eden Hatay Sporumuz başta olmak üzere ilimizdeki tüm kulüplerimize, yönetimlerine ve sporcularımıza başarılar diliyorum.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER