Cuma, Mayıs 10, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelAKP'YE 2.DERS ZAMANI

AKP’YE 2.DERS ZAMANI

CHP’liler, 1 Kasım’da yapılacak erken seçimde Hatay’da çok ümitli

Antakya İlçe Başkanı Nadir Akyürekoğlu ve Yöneticiler, dün düzenledikleri basın toplantısında, ülkenin ve ilimizin olağanüstü bir süreçten geçtiğine vurgu yaptıktan sonra, Türkiye’de yaşayanların, dünyada ve hiçbir ülkede yaşanmayan bir antidemokratik uygulamayla karşı karşıya olduklarının altını çizerek şu görüşleri dile getirdi:
“7 Haziran 2015 seçim sonuçlarından memnun olmadıkları için, bizleri yöneten siyasi zihniyet, ne yazık ki bu seçimi içine sindiremedi. Buna rağmen, Cumhuriyet Halk Partimizin Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, AKP ile koalisyon görüşmelerindeki iyi niyet, yurtseverlik, barışı ve kardeşliği önemseyip, ülkemizde yaşanan terör ve kaos ortamını yumuşatıp, yurttaşlarımızın sıkıntılarını gidermek, antidemokratik uygulamaları ortadan kaldırmak için bu süreci başlatmıştır. Ne yazık ki bu süreci yok sayan bir AKP zihniyeti ile karşı karşıyayız.
Ülkemizin bir coğrafyasında adı konmamış bir savaş yaşanıyor. Her gün o bölgede asker, polis şehitlerimizin haberi geliyor. Böyle bir ortamda, 1 Kasım 2015’te seçime gidiyoruz. Birilerinin egosunu tatmin etmek için, bu seçim ne kadar güvenilir olur, bunu da sizlerin takdirine bırakıyorum. Ancak 1 Kasım 2015’teki seçimlerden en karlı çıkacak, Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Buna inancım tamdır.”
Basın toplantısında partililere seslenen, Antakya İlçe Başkanı Nadir Akyürekoğlu, CHP’lilere şu mesajı verdi:
“Geçmişi bir kenara bırakıp, kırgınlıkları ve küskünlükleri bertaraf edip, şimdi birlik ve beraberlik zamanı.
Cumhuriyet ve Hukuk devleti için, Laik ve Çağdaş demokrasi, daha özgür, yaşanılır bir Türkiye için Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara getirme zamanı.”
AKP hükümetlerini; başarısızlıkla, beceriksizlikle ve ülkeyi iyi yönetememekle suçlayan Nadir Akyürekoğlu, bir zamanlar Oslo görüşmelerini başlatanların bugün terörden şikayet etmeye, yakınmaya hakları olmadığının altını çizdi ve şöyle devam etti:
“Geçmişe bir bakalım… Oslo’da terörist başları ile görüşenler, İmralı’ya ve Kandil’e heyetler gönderenler, Dolmabahçe Sarayı’nda 10 maddelik sözleşme imzalayanlar sanki bu hükümet değilmiş gibi, bugünkü yaşanılanlardan, gelen şehir cenazelerinden yakınır gibi bir tutum içerisindedir. Sizin takdirinize bırakıyorum. Bu nasıl bir tutarsızlıktır? Ancak 2007’den bu yana her türlü olanaklar ellerinde olmasına rağmen, sadece seçimleri kazanmak için, halkımızı ve doğudaki halkımızı kandırarak oyalama taktiği uygulanmıştır. Bu gizli koalisyon 7 Haziran 2015 seçimlerinde bozulmuştur. İşte ne olduysa, 7 Haziran 2015 seçimlerinde olmuştur.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER