Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberAksa Gaz Muhtarları bilgilendirdi

Aksa Gaz Muhtarları bilgilendirdi

 

Aksa Doğalgaz Çukurova bölgesinde her mutfakta doğalgaz kullanımını sağlamak amacıyla kampanya başlattı. İskenderunDownCafe’de İskenderun Mahalle Muhtarlarının katılımı ile kampanya tanıtım ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya katılan Hatay Osmaniye Bölge Müdürü Halit Demir ve İşletme Müdürü Önder Akyol Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye Bölgelerinde Doğal Gaz Dağıtım Faaliyetini sürdüren Aksa Çukurova Doğal Gaz Dağıtım A.Ş’nin, bölgede doğal gaz kullanımının daha geniş kitlelere ulaştırılması amacıyla  “Mutfaklarda Doğal Gaz Dönüşüm Kampanyası” başlattığını açıkladı.

Aksa Çukurova Doğal Gaz Dağıtım A.Ş Hatay Osmaniye Bölge Müdürü Halit Demir, mutfakta doğalgaz kullanımının tüpe göre 5 kat daha ekonomik olduğunu, vatandaşların sadece mutfaklarında doğalgaz kullanabileceğini söyledi. Demir, “Yapılacak ilk yatırım maliyeti tüketim tercihleri doğrultusunda 15 ay gibi kısa bir sürede kendini amorti edebilecek” dedi

Aksa Çukurova Doğal Gaz Dağıtım A.Ş Hatay Osmaniye İşletme Müdürü Önder Akyol kampanya hakkında detaylı bilgilendirmede bulunarak şöyle konuştu:

“Özellikle mutfaklardaki ocaklarda doğalgaz kullanımı tüpe göre yaklaşık 5 kat daha ekonomik. Mutfaklardaki ocaklara yapılacak doğalgaz bağlantısı ile ilk yatırım maliyetinin tüketim tercihleri doğrultusunda 15 ay gibi kısa bir sürede amorti edilmesi mümkün olabiliyor. Sertifika Sahibi Tesisat firmalarının talebi doğrultusunda bir kampanya başlattık.  Kampanyaya bölge genelinde hizmet vermekte olan 138 Tesisat firması katıldı. Mutfaklarda Doğal Gaz Dönüşüm Kampanyasına katılmak isteyenler detayları www.aksadogalgaz.com.tr adresi, Aksa Çukurova Doğalgaz  Hizmet ofisleri ve kampanyaya katılım sağlayan Sertifikalı Tesisat Dönüşüm Firmalarından  bilgi alınabilecek. Ayda 100 TL taksitle doğalgaz konfor ve ekonomisine sahip olunacağı ve bu kampanya ile doğal gaz kullanmayan ev kalmayacak“

Aksa Çukurova Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. Abone Olmayan Servis Kutularını Söküyor

 

Aksa Çukurova Doğal Gaz Dağıtım A.Ş Hatay Osmaniye Bölge Müdürü Halit Demirönünde doğalgaz kutusu olup da doğalgaz kullanmayan binalardaki kutuların söküm işlemlerinin de başlatıldığını bildirdi.

Aksa Çukurova Doğal Gaz Kesin Bir Dille Uyardı

Hatay Osmaniye Bölge Müdürü Halit Demir“Lisans alanımız içerisinde doğal gazın olmadığı her yerden vatandaşlarımızdan, muhtarlarımız ve yerel yönetimlerimiz aracılığıyla yoğun talepler almaktayız. Buna karşılık doğal gaz servis kutusu kapı önünde bulunan konutların ve iş yerlerinin doğal gaz kullanmadıklarını üzülerek görmekteyiz.Kurumumuz tarafından alınan karar gereği; doğal gaz servis kutusu bulunup abone olmayan binaların kutuları, yoğun talep olan bölgelerde doğal gaz aboneliğini gerçekleştiren vatandaşlarımızın binalarında değerlendirilmesi amacı ile doğal gaz servis kutularının söküm işlemlerini başlatmış bulunmaktayız.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER