Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiAkşener'den Bozdağ'a FETÖ Göndermesi

Akşener’den Bozdağ’a FETÖ Göndermesi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün İstanbul’da seçim koordinasyon merkezi açılışına katıldı. Akşener şöyle konuştu:

Şu anda yapılan konuşmalara baktığım zaman alt tarafı bir seçime gidiyoruz; önemli bir seçim tamam da sanki mübareklerin dilinden savaşa gidiyormuşuz gibi. Sayın Bekir Bozdağ 14’ünde burada bulunup İYİ Parti’ye ve Sayın Kılıçdaroğlu’na oy verecek kişiler kazanırsa FETÖ kazanacakmış. 8 sene o Meclis’i yönettim ben senin kadar cıvık, FETÖ övücüsü kimseyi görmedim ben.

Binalı Yıldırım’a da sert sözler: Yaşlandı anladık…

Bilmesem kandıracak. Sayın Binali Yıldırım’a derin saygısı olan bir insandım. İki şeye çok şaşırdım; bir tanesi hadi İstiklal Marşı’nı okuyamadı anladık, yaşlandı olabilir. 14 Mayıs seçiminin bir işgalci güçle, istiklal mücadelesi verenler arasında olduğunu söylüyor. Bu milletin başka partilere oy verenini sen işgalci güç olarak tanımlıyorsan eğer gerçekten yazıktır gerçekten günahtır gerçekten ahmaklıktır, saygısızlıktır.

Akşener'den Bozdağ'a FETÖ yanıtı: 8 sene o Meclis’i yönettim ben senin kadar cıvık, FETÖ övücüsü kimseyi görmedim

Soylu’ya: Erkek erkeğe evliliğe takmış

Bir başkası erkek erkeğe evliliğe takmış. Bu ülkede erkek erkeğe evlilik mi var? Bunu isteyen mi var? Hayırdır inşallah. Bir başka şey daha var 14 Mayıs’ta kazandığımız takdirde Türkiye’de darbe olacakmış. Hadi oradan be, Türkiye’de yaşayan her bir ferdin güvenliğinden sorumlu olanlar bunları konuşuyorsa eğer bu ülkenin insanları bu ülkenin her bir evladı, Ak Parti’ye oy veren de başka siyasi partilere oy veren de ama bu partilerin özellikle Ak Parti’nin ve paydaşlarının yaptığı konuşmalar bu ülkeye yönelik çok büyük bir tehdittir. Bu tehdidi bertaraf etmek için her bir kardeşim yanında başka bir arkadaşını da alarak oy kullanmaya gidecek İYİ Parti’yi birinci parti yapacaksınız çünkü o zaman ben başbakan olacağım Sayın Kılıçdaroğlu 13’üncü cumhurbaşkanı olacak ve bu ülkeye demokrasi gelecek. Onun sözüyle söyleyeyim bu ülkeye baharlar gelecek. Benim sözümle söyleyeyim hep birlikte tarih yazacağız.

Bu ülkenin cumhurbaşkanı hepimizin güvenliğinin, namusunun, şerefinin korunmasında görevlidir, sorumludur. Arkadaş diyor ki bizleri Gabar ve Cudi’ye gömecekmiş. Ben orada şehit olarak gömülmeye hazırım, sen hazır mısın muhterem? Ecel ne bir nefes evvel ne bir nefes sonradır. Ben ona iman etmişim. Senin bu sol elinde PKK var. Sen bebek katilinin kardeşine ‘bizim Mehmet’ diyorsun. Sağ elinde ise Hizbullah var. Onlar da Gaffar Okkan’ın katilleri. Her iki terör örgütüyle de sen el elesin, kol kolasın. Bu seçimi gergin gergin, insanları birbirine düşürerek götüremeyeceksin. Biz buna engel olacağız.

Artan kiralar konuşulması gerekirken, kıymanın 350 lira olduğunun konuşulması gerekirken, Kurban Bayramı’na az kaldı. Geçen sene bir kurban 5 bin liraydı. Şimdi 15 bin lira. Bu sene ey Erdoğan, ey Recep Bey kimse kurban kesemeyecek. Sen buna çare ol. Ama Kurban Bayramıöncesi biz kazanacağız inşallah ve 15 bin lirayı hesaplarınızda bulacaksınız. 100 bin öğretmen tayinini bir ay içinde yapacağız ve bütün köy okullarını yeniden açacağız.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER