Salı, Mayıs 14, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporAktaş: "Futbol Sadece Erkek İşi Değil"

Aktaş: “Futbol Sadece Erkek İşi Değil”

Altay’la golsüz berabere kalarak puanını 2’ye çıkaran Hatayspor Kadın Futbol Takımı, daha önce çıktığı 10 maçtan da sahadan yenilgiyle ayrılmıştı.

Atakaş Hatayspor Kadın Futbol Takımı yenilgi serisine son verdi. 12’nci hafta maçında Altay’la golsüz beraber kalan Hatayspor Kadın Futbol Takımı ligdeki puanını 2’ye çıkardı. Bir önceki hafta Amed’le 3-3 berabere kalan bordo beyazlılar daha önce çıktığı 10 maçtan da sahadan yenilgiyle ayrılmıştı. 2 puanla 12 takımlı ligin son sırasında bulunan bordo beyazlılar 12 maçta rakip kaleye 8 gol atarken kendi kalesinde 38 gol gördü.

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi A Grubu’nda Atakaş Hatayspor’u çalıştıran Teknik direktör İlknur Aktaş, uzun yıllar futbolculuk yaptığını, teknik direktörlük kariyerinde de önemli takımları çalıştırdığının belirterek kadın futbolunun çok güzel noktalara geldiğini aktardı. Kadınlar Süper Ligi’nin kurulmasında emeği geçenlere teşekkür eden Aktaş:

“Kadın futbolu olarak güzel bir yere gidiyoruz. Eskiden böyle değildi. Şimdiki kadın futbolcular çok şanslı, çok daha iyi yerlere gidebilecekler, kalite artacak. Süper Lig’de bulunan tüm takımların kadın futbolunda da olması bu seviyeyi özellikle arttıracak. İlerleyen zamanlarda Süper Lig’in diğer ekiplerinin de kadın futbol ligine dahil olacaklarına inanıyoruz.

Bu sayede altyapıdan oyuncularımız da çıkabilecek, bizler altyapılarımızı destekliyoruz çünkü Türk oyuncularımıza da çok ihtiyacımız var” diye konuştu. Kadın futbolunun giderek iyi seviyeye geleceğine inandığını bildiren Aktaş, futbolun sadece “erkek işi” olmadığını dile getirdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER