Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayAlakuş Ortaya Atılan İddialara Cevap Verdi

Alakuş Ortaya Atılan İddialara Cevap Verdi

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanlığı seçimlerinde ortaya atılan iddialara Mehmet Alakuş delillerle cevap verdi.

Seçimin kaderiyle oynandığını belirten Alakuş, bu oyunu kendisine oynayan herkesi Allah’a havale ettiğini belirtti. Konunun peşini bırakmayacağını da ifade eden Alakuş, yaptığı paylaşımda;

Değerli dostlarım bu paylaşım üzerime atılan iftiranın asılsız olduğuna dair bir kanıttır! Dün Samandağ Şoförler Odası Başkanı Mustafa Terzi adlı şahıs seçim saatleri sırasında ‘Mehmet Alakuş benim haberim olmadan beni kendi listesine almıştır’ diyerek istifa dilekçesini Divan Kuruluna iletmiş ve seçimin kaderiyle oynamıştır.

Bu şahıs seçimden bir gece önce ‘beni listeye al’ diyerek bana tc kimlik numarasını ve kişisel bilgilerini WhatsApp üzerinden atmıştır. Paylaşımdaki fotoğraflar bu olayın kanıtıdır. Arkamdan oynanan oyunların hepsinden haberdarım. Bu sadece buz dağının görünen kısmıdır. Beni kimse yalancı durumuna düşüremez. Bu oyunları oynayan herkesi Allah’a havale ediyorum” ifadelerini kullandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER