Pazartesi, Mayıs 13, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelAleyna’nın Katilinin Tutuklanmamasına MHP’den Tepki: “Bu Ruh Hastası Gözaltına Dahi Alımıyorsa…”

Aleyna’nın Katilinin Tutuklanmamasına MHP’den Tepki: “Bu Ruh Hastası Gözaltına Dahi Alımıyorsa…”

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medya hesabından Aleyna Çakır‘ın ölümüne ilişkin dikkat çeken bir paylaşımlarda bulundu.

Ümitcan Uygun tarafından Aleyna Çakır’ın intihar ettiği öne sürülürken, ortaya çıkan video ölümün intihar değil cinayet olabileceği yönündeki şüpheleri kuvvetlendirdi. Uygun’un paylaştığı videoda, Aleyna Çakır’ın baygın bir şekilde yerde yattığı ve Uygun’un o anları canlı yayında sosyal medya hesabından paylaştığı görüldü.

Söz konusu videoda, arkadan bir sesin, “Onu mu gösteriyorsun bir de” dediği, Ümitcan Uygun’un ise “Evet canlı yayındayız. Öyle yapılmaz, böyle yapılır” diye cevap verdiği duyuldu.

Öte yandan, Ümitcan Uygun’un sosyal medya hesaplarından MHP İlçe Başkanlığında çekilmiş fotoğraflarının paylaşıldığı ortaya çıktı.

MHP’li Vekil Sert Çıktı

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Aleyna’nın Katilinin Tutuklanmamasına MHP’den Tepki: “Bu Ruh Hastası Gözaltına Dahi Alımıyorsa…”

Cemal Enginyurt, Ümitcan Uygun için, “Şizofren” ifadesini kullanırken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’e de ağır sözlerle yüklendi.

MHP’li vekil, kişisel Twitter hesabından, “Ümitcan Uygun isimli bir şizofren #aleynacakır isimli gencecik bir kıza, şerefsizce zulüm yapıyor ve bunu sosyal medyadan yayınlıyorsa, bu ruh hastası gözaltına dahi alınmıyorsa @suleymansoylu ve @abdulhamitgul ne yapıyor diye sorulur. Şizofren tutuklansın” ifadelerini kullandı.

Cemal Enginyurt bir başka paylaşımında ise, “Ümitcan Uygun, intiharın baş sorumlusudur.

MHP,kadın cinayeti,

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER