Pazar, Mayıs 12, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelALİ ARSLAN ''İSKENDERUN UĞUR ANADOLU LİSESİ'' MÜDÜRÜ OLDU

ALİ ARSLAN ”İSKENDERUN UĞUR ANADOLU LİSESİ” MÜDÜRÜ OLDU

Eğitim ve Öğretim Yöneticiliği denilince akla ilk gelen isimlerden olan Ali Arslan bilgi, birikim ve yöneticilik tecrübelerini İskenderun Uğur Anadolu Lisesine taşıdı.

Geçtiğimiz hafta içerisinde İskenderun Uğur Anadolu Lisesi Müdürlük görevine başlayan Ali Arslan’a ilk tebrik ziyareti Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy ve Erzin İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Asarkaya’dan geldi.

Ziyarette hazır bulunun Uğur Okulları İskenderun Kurucusu Atilla Karakayalı bir açıklama yaparak; “4 bin 600 metrekare kapalı alanda, 24 derslikte, 200 kişilik konferans salonu, fen, sınav hazırlık merkezi, müzik ve resim atölyeleri, 400 kişilik yemekhanesi, kapalı spor salonu, her türlü etkinliğin yapılabildiği kapalı salonumuz ile en kaliteli eğitimi bölge insanımıza sunmanın gayreti içerisindeyiz. Bu çabamızda Sayın Ali Arslan’ın kurumumuza önemli katkıları olacak. Kurum başarımızın artmasında ve hedeflerimizin gerçekleşmesinde bilgi ve birikimi ile sayın Ali Arslan’a güveniyor ve inanıyoruz.” dedi.

Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy ve Erzin İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Asakraya’da yapılan tercihin oldukça isabetli olduğunu, Ali Arslan ile müşterek mesai yaptıkları dönemlerde, her zaman tecrübelerinden faydalandıklarını işaret ederek, kuruma tebrik, Ali Arslan’a da başarı dileklerini ilettiler.

İskenderun Uğur Anadolu Lisesi Müdürü Ali Arslan’da eski dostlarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti belirtti ve nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Girne Amerikan Üniversitesi 3. ve 4. dönem Çalıştay kurulu üyeliği görevlerinde bulundu.

Çeşitli tarihlerde almış olduğu dört Başarı Belgesi, Bir Üstün Başarı Belgesi, Bir Aylıkla Ödüllendirme Belgesi, Bir Uzman Öğretmenlik Belgesi, On dört Teşekkür Belgesi ve Dört Takdir Belgesi bulunmakta. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

İlk Kurşun Gazetesi olarak eğitim ve öğretimin duayen yöneticisi olan Ali Arslan’a İskenderun Uğur Anadolu Lisesi Müdürlük görevinde başarılar diliyoruz.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER