Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelAli İsmail için ´Barış Koşu´su ve Leman Sam konseri

Ali İsmail için ´Barış Koşu´su ve Leman Sam konseri


Eskişehir´deki Gezi parkı protestolarında yaşamını yitiren Antakyalı üniversite öğrencisi Ali İsmal Korkmaz´ın anısına, doğum günü olan 18 Mart´ta, Hatay´da Barış Koşusu düzenlenecek.

Ali İsmail Korkmaz Vakfı (ALİKEV) ve Hatay Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle düzenlenecek Hatay Barış Koşusu, 18 Mart Pazar günü Antakya´da yapılacak. Ali İsmail´in doğum günü için 17 Mart Cumartesi günü saat 20.00´da da gece düzenlenecek. Antakya Meclis Kültür Merkezi´nde yapılacak Ali İsmail Korkmaz Anma Gecesinde, Leman Sam da sahne alacak.

Ali İsmail Korkmaz´ın abisi Gürkan Korkmaz, vakıf ve Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek Hatay Barış Koşusu´nun, Defne Belediyesi ve Antakya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından da desteklendiğini söyledi.
Bu yıl ilk kez düzenlenecek Hatay Barış Koşusu´nun 10 ve 21 kilometrelik parkurları ile 4 kilometrelik Halk Koşusunun bulunduğu da ifade eden Gürkan Korkmaz, maraton koşularına yapılan başvuru sayısının 200´e, halk koşusunun da 300 dolayına ulaştığını ifade etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER