Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberAli Nail Gündoğan, 25 Gündür aranıyor .

Ali Nail Gündoğan, 25 Gündür aranıyor .

30 Aralık’ta Samandağ denizinde kaybolan Tavlalı Ali Nail Gündoğan’dan 25 gündür haber alınamıyor. Ailesinin arama çalışmaları ve umutlu bekleyişi sürüyor.
30 Aralık 2020 günü arkadaşıyla botla denize açılan, daha sonra izine rastlanamayan Ali Nail Gündoğan adlı gençten hala haber çıkmadı. İlk günlerde kamu ve özel imkanlarıyla Ali Nail’i hummalı şekilde arama çalışmalarının, eski hızıyla olmasa bile devam ettiği öğrenildi.
Bu arada ailesi, kayıp çocuklarıyla ilgili asılsız haber ve mesajlar yayınlanmasının kendilerini rahatsız ettiğinin altını çiziyor. Kayıp çocuğun kız kardeşi, şu mesajı verdi:
“Arkadaşlar, abim 30 Aralık gününden itibaren, Samandağ sahilinde kayboldu. Biz, arama kurtarma çalışmalarına devam ediyoruz. Henüz bulamadık. Tanınmadık kişiler sürekli bizleri arayıp, ‘çocuğunuz burada, şurada’ deyip, bizi lütfen umutlandırmasın. Sizler de buna kanmayın.
Gülüşünün, hayallerinin solmasına izin vermeyeceğiz. 7’den 70’e herkesin kalbine dokundu demiştik. İşte kalbe dokunan en güzel fotoğraflardan… Gülerek bindiği bot ile gülerek dönsün istiyoruz. Lütfen sesimizi duyurun.”
Bu arada baba Cumali Gündoğan da, kendilerinin bu şekilde rahatsız edilmemesini isterken, şunları söyledi:
“Arkadaşlar, oğlum, Samandağ Sahil’inde kayboldu. Biz, arama kurtarma çalışmalarına devam ediyoruz. Fakat henüz bulamadık. Lütfen sizler de paylaşın.”
Hatay’ın Defne ilçesine bağlı Tavla Mahallesi’nde ikamet eden Ali Nail Gündoğan, Samandağ ilçesi Çevlik sahilinde balık tutmak için 30 Aralık akşamı şişme botla denize açılmış, daha sonra kendisinden haber alınamamıştı.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER