Perşembe, Mayıs 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberALİKEV'den Runatolia Maratonu Çağrısı: Genç Sanatçılar için Koşalım

ALİKEV’den Runatolia Maratonu Çağrısı: Genç Sanatçılar için Koşalım

Ali İsmail Korkmaz Vakfı (ALİKEV), Runatolia Maratonu‘na ilişkin çağrıda bulunarak, 1 Mart Pazar günü genç sanatçılar için Antalya‘da buluşacaklarını duyurdu.

ALİKEV’den Runatolia Maratonu Çağrısı: Genç Sanatçılar için Koşalım

ALİKEV, “Genç sanatçılar için 1 Mart Pazar günü Antalya’da buluşuyoruz. Bu sene Runatolia’da bizimle beraber koşmak istersen, haydi gel, genç sanatçılar için beraber koşalım.” ifadesinde bulundu.

Runatolia Maratorunu Nedir?

Profesyonel atletlere hitap ettiği kadar, koşu deneyimi az olan amatör sporcuların da ilgi gösterdiği Runatolia Maratonu, sezonun ilk yarışı olması ve mevsimsel özellikleri ile ideal bir koşu olarak ifade ediliyor. Sportif özellikleri yanı sıra, birçok yan etkinlik ve eğlenceli aktivite ile 3 gün süren Runatolia, aynı zamanda bir spor festivali ve ülkemizin en büyük lifestyle maratonudur.
Runatolia Maratonu, farklı mesafelerdeki koşu katılımı ile yaklaşık 10.000 koşucuya ve Cumartesi gerçekleşecek Terracity Run halk koşusu ile yaklaşık 4.000 katılımcıya ev sahipliği yapması beklenmektedir.

ALİKEV’in Sıradaki Adresi Runatolia Maratonu

Sıradaki adresi Runatolia Maratonu olan Ali İsmail Korkmaz Vakfı, eğitime destek için koşan ve atılan her adım noktasında toplanan bağışlarla da verdiği burs miktarını arttırdı. Bu konuda yapılan açıklamada, “Runatolia 2020, 24 Şubat 2020 itibariyle online olarak kayıtlara kapanmıştır. 28-29 Şubat tarihlerinde, TerraCity AVM’de bulunan etkinlik alanında kayıt imkanı bulunmaktadır” ifadesine yer verildi.

“1 Mart’ta Runatolia’dayız”

Ali İsmail Korkmaz’ın annesi Emel Korkmaz, ALİKEV olarak katılacakları Runatolia için kısa bir mesaj paylaştı ve 1 Mart’ta Maraton’daki yerini alacaklarını duyurdu.

Anne Korkmaz, “Bu sene Runatolia Maratonu’nda, Genç Sanatçı Fonu için, sanata gönül veren çocuklarımız için koşacağız. Sizlerin desteklerini bekliyorum. Koşabilenleri, çocuklarımıza destek olabilmek için koşmaya davet ediyorum.”dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER