Cuma, Mayıs 10, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayALİKEV'den Vali Doğan'a Çağrı

ALİKEV’den Vali Doğan’a Çağrı

Anne Emel Korkmaz ve Ağabey Gürkan Korkmaz’ın çabalarıyla hayata geçen ALİKEV’in çağrısı net: “Maalesef Hatay Valiliğinden bağış izni alamadığımızdan dolayı bu sene Ali İsmail Korkmaz Burs Fonu için kampanya oluşturamadık, bağış ve destek çağrısında bulunamadık!”

Dün koşulan İstanbul Maratonu’nda yer alan ALİKEV ailesi adına Pazar günü paylaşılan bir sitem, Hatay Valiliği için oldu. Vakıf adına ‘burs’ verilen gençlere işaret edilen mesajda, şu ifadelere yer verildi:

“5 yıldır olduğu gibi, bu sene de İstanbul Maratonu’na katılmak için yollardayız. Ama bu sefer farklı… Maalesef Hatay Valiliği’nden bağış izni alamadığımız için, bu sene Ali İsmail Korkmaz Burs Fonu için kampanya oluşturamadık, bağış ve destek çağrısında bulunamadık! Tabi bu durum bizi yıldıramaz, durduramaz! 5 senedir olduğu gibi, bu sene de, 300’e yakın öğrenciye burs vereceğiz. En çok ihtiyaçları olduğu bu pandemi döneminde, gençlerin eğitimine destek ve geleceklerine ışık olmaya devam edeceğiz.

7 senedir faaliyet gösteren, 5 senedir burs veren bir kurumuz. Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne bağlı, her türlü denetime tabi yasal bir kuruluşuz. Çıkış noktamız, Ali İsmail’in adını yaşatmak olup, bütün faaliyetlerimizin temeli de topluma fayda, eğitime, spora, kültüre, sanata katkıdır! Böyle bir vakfa bağış toplama izni vermenin kimseye zararı olmaz! Aksine, topluma ve gençlere yararı olur. Bu konuda Vakıf merkezimizin bulunduğu Hatay Valiliği ve Hatay Valisi Sayın Rahmi Doğan’ın bu çabamıza kulak vermesini, gerekli izinlerin tarafımıza verilmesini istiyoruz!”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER