Perşembe, Mayıs 9, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayAlkan Siyasete Atılmak İstediğini Açıkladı

Alkan Siyasete Atılmak İstediğini Açıkladı

Hatay‘ın genç ve başarılı iş insanı Gökhan Alkan, Hatay Basın Cemiyeti ziyaretinde siyasete CHP bünyesinde atılmak istediğini açıklayarak siyasi kulisleri hareketlendirdi.

İş insanı Gökhan Alkan, Hatay Basın Cemiyeti (HBC) kurucu başkan Hikmet Otuzbir ve kurucu üyelerini ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu. Gerçekleşen toplantıda kendisine yöneltilen soruları cevaplayan iş insanı Gökhan Alkan, Hatay yerelinde siyaset yapmak istediğini söyledi.

“SAMİMİYET ÇİZGİSİNDE SİYASET YAPMAK İSTİYORUM”

Şansını siyasette denemek istediğini ve kendisine güvendiğini vurgulayan Alkan, “Hatay yerelinde samimiyet ve nezaket içerisinde siyaset yapmak istiyorum.
Şahsımı bu konuda denemek istiyorum. Geçmişi olan bir ailenin ferdiyim ve bu konuda toplumun her kesimini kucaklayan bir anlayışla bu yolu yürüme hedefindeyim. Ben bir görev adamıyım ve görev verilirse bu en iyi şekilde yapacağımı düşünüyorum. Memleketime ve bu kentin insanına hizmet etmek benim için bir onurdur.

Gelecek adına memleketine ne yapabilirim, bu konuda ne katkı sağlayabilirim düşüncesi ile kısmetse önümüzdeki seçimde siyaset adına somut bir adım atıp, görev isteyeceğim. Siyaset, asla bir zengin olma aracı değildir, siyasette şahsıma bir görev verilirse bunu seve seve yapacağım” dedi.

Alkan, önümüzdeki günlerde Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)’den Hatay Milletvekili Aday Adayı başvurusunda bulunacağını ve siyaseti CHP’de yapmak istediğinin de altını çizdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER