Salı, Mayıs 14, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel"Allah çiftçiye de millete de kuvvet versin"

“Allah çiftçiye de millete de kuvvet versin”

MHP’nin eski Hatay Milletvekili, halen İYİ Parti Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Şefik Çirkin, , “14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü” mesajı yayınladı Şefik Çirkin, sosyal medya üzerinden yayınladığı mesajında şöyle dedi:
“Evet. 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü… Kutlu olsun. Saygıyla selamlıyorum, toprağın onurlu insanlarını. Ancak durumu nasıl çiftçinin? Soran var mı? Maliyetler % 50 ile 200 arası artmış. Pamuk desteklemeleri artmadığı gibi, dönüm başına 500 kg’a düşmüş. İş mi bu yani! Nasıl gülsün yüzü çiftçinin? Enflasyon diyorsunuz, dış mihraklar diyorsunuz! Bıktık artık! Çiftçinin yüzü gülmezse millet aç kalır. Alay eder gibi… Faiz desen yükselmiş, almış başını gitmiş. Para atlı, çiftçi yayan olmuş. Ne bayram ama! Ayıp ama bu çok ayıp.”
Eski Vekil Şefik Çirkin, yine 14 Mayıs Çiftçiler Günü vesilesiyle bir başka yorumunda da şöyle dedi:
“Hani köylü milletin efendisi olacaktı ya Atam! Bir dostumuzun deyişiyle, ‘Bankalar, köylünün efendisi oldu’ artık. Çiftçi olmazsa millet aç kalır, ama toklar halimizden anlamıyor bir türlü. Allah çiftçiye de millete de kuvvet versin. Allah’a emanetsiniz güzel dostlar.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER