Salı, Nisan 23, 2024
No menu items!
Ana SayfaEkonomiAltın Adamlar Şehit Ve Gazi Ailelerini Unutmadılar

Altın Adamlar Şehit Ve Gazi Ailelerini Unutmadılar

 

İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkan Uğur Fırat, Şehir ve Gazi ailelerine “Bu Bayramda Sen De Güldür” projesinin devamı olarak Petek Kafe’de kahvaltı düzenledi.

Düzenlenen kahvaltıya “Şehit Ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği” Başkanı Fevzi Mercanoğlu ile Şehit ve Gazi aileleri katıldı.

Fırat yaptığı konuşmada;

“Bu topraklar ülkemizi ve milletimizi hain terör saldırılarının ortasında bırakmak isteyen güçlere karşı her zaman bir duvar ve kale olmuştur. Vatan için canları pahasına savaşan, bütününden yarımına fedakârlık eden şehit ve gazi ailelerimiz daima onur ve gurur kaynağımız olmuştur. Vatanımıza karşı sıkılan her kurşun karşısında dimdik duran ve göğsünü siper eden evlatlarımız eminim ki bizleri en iyi mertebelerde karşılıyor olacaklardır. Bugün burada bizlere eşlik eden tüm Şehit ve Gazi ailelerine bizzat teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ KENDİLERİNE YETERLER AMA!

Şehit Ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği” Başkanı Fevzi Mercanoğlu, gösterdiğiniz bu nazik davranışa çok teşekkür ediyorum diyerek konuşmasına şöyle devam etti.Şunu da belirtmek isterim Şehit ve Gazi Ailelerinin maddi anlamda hiçbir şeye ihtiyacı yoktur. Sadece hatırlanmaya, saygıya ve manevi değerlere beklentisi vardır.

Bu nedenle Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat’a bayrama az bir zaman kala bizi hatırlayıp böylesine anlamlı bir ortam sundukları için ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum şeklinde konuştu.

Toplantı anı fotoğraflarının çekilmesi ile son buldu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER