Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaEkonomiAltın Zeytin Cam Seyir Terası beğeni topluyor

Altın Zeytin Cam Seyir Terası beğeni topluyor

 Altınözü ilçesinde, DOĞAKA desteğiyle, İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Belediyesi tarafından yaptırılan Altın Zeytin Cam Seyir Terası Projesi’nin, ilçenin tanıtımına katkı sağlayacağı belirtiliyor.

Altın Zeytin Cam Seyir Terası Projesi

Altınözü Kaymakamlığı, Altınözü Belediyesi ve DOĞAKA işbirliğiyle 15 Temmuz Milli İrade Parkı Beyazdere Vadisi üzerinde yapımı tamamlanan Cam Teras’ın açılışı, Festival’in ilk gününde gerçekleştirildi.
Seyir terasının 78 metrekare büyüklüğünde olduğunu belirten İlçe Kaymakamı Bülent Uygur, şu bilgiyi verdi:
“15 Temmuz Milli İrade Parkı’na yakın bir noktadan bir güzergah oluşturularak, Arnavut kaldırımı döşendi. Bazı kısımlarına da gerekli bakım ve onarım çalışması yapılarak, patika yol düzenlemesi yapıldı. Altınözü Altın Zeytin Cam Seyir Teras Projesi, ilçemize hayırlı olsun. Projemiz ile ilçemizin turizm faaliyetlerinin çeşitlendirilmesine, turizm alanlarının canlandırılması ve tanıtımının desteklenmesine katkı sağlamayı amaçlıyoruz.”

Altınözü Zeytin ve Zeytinyağı Festivali birinci gününde, Altın Cam Seyir Terası yanı sıra, Altınözü’nde yapımı tamamlanan Altınözü 500 Kişilik Spor Salonu, Milli Eğitim Bakanlığı Okul Tipi Kapalı Spor Salonu, Altınözü Belediyesi Kültür Evi, Büyükburç Ortaokulu, Mayadalı Ortaokulu, Tepehan Ortaokulu ve Keskincik Anaokulu’nun toplu açılışı da gerçekleştirildi. Daha sonra protokol üyelerine, Kaymakam Bülent Uygur ve Belediye Başkanı Rıfat Sarı tarafından, Festival anısına plaket ve sezonun ilk zeytin hasadı ile zeytinyağı takdim edildi.
Festival Programı, 15 Temmuz Milli İrade Parkı’nda yöresel ürünlerin satışlarının yapıldığı stantların protokol tarafından ziyaret edilmesiyle devam etti. Protokol üyeleri daha sonra, 3. Altınözü Zeytin ve Zeytinyağı Festivali kapsamında açılışı gerçekleştirilen Altın Zeytin Cam Seyir Terası’nı ziyaret etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER