Pazartesi, Mayıs 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberAltınözü Belediye Başaknı Sarıyı zora sokacak İtiraf:"Gazeteci Şanı Başkan Sarının azmettirmesiyle Dövdüm"

Altınözü Belediye Başaknı Sarıyı zora sokacak İtiraf:”Gazeteci Şanı Başkan Sarının azmettirmesiyle Dövdüm”

31 Mayıs 2018 yılında gazeteci Mahmut Şan’ı evinin önünde darbeden Burak İskifoğlu cumhuriyet savcılığına ifade verdi.
Gazeteciyi darbeden Burak İskifoğlu itirafında, azmettirenin Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ve Altınözü Belediyesinde çalışan Fariz İskifoğlu olduğunu söyledi.
Gazeteci Mahmut Şan’ı darbeden Burak İskifoglu ifadesinde şunları söyledi: 31 Mayıs 2018 tarihinde gazeteci Mahmut Şan’ı darbettim, Ben o tarihte çok zor durumdaydım cezaevinden yeni çıkmıştım, işsiz ve evsizdim. Amcamın oğlu Altınözü belediyesi çalışanı Faris İskifoğlu, olay olmadan bir kaç defa önce görüştüm ve bana şunu dedi, Başkan Rıfat Sarı’yı yoran bir gazeteci var onu darbedersen para vereceğini ve hapis cezası parasını ödeyeceklerini söyledi. Bende tamam dedim, daha sonra Belediye Başkanı Rıfat Sarı, benimle bir dafa görüştü.
Bende gazeteci Mahmut Şan’ı darp ettim. Fakat bana vadedilen para verilmedi.
Ayrıca daha sonra akrabalarının kendi dairelerinde kiracı olarak oturan şahısları evden çıkartmamı da söylediler. Bu kişinin kira ödemediğini ifade ettiler ve evde oturanları çıkarttığım takdirde para vereceklerini söylediler. Bende evden onları çıkartarak yerlerine başka kiracı koydum. Bu iki olaya rağmen bana vaad edilen ödeme yapılmadı. Cumhuriyet savcılığına vermiş olduğu dilekçede fecebookta yazışmamız ve aramalar mevcuttur ifadesi belirtmiştir.

bu bir çete organizasyonudur.

Gazeteci Mahmut Şan; Cumhuriyet Savcılığına itirafta bulunan Burak İskifoğlu’nun bu söylemlerine göre bu bir çete organizasyonudur.
Şan; Daha önce Rıfat Sarı’nın kardeşi de beni darp etmişti. Yolumu kesti. Öldürmeye kastetmişti. Defalarca beni tehdit ettiler. Savcılığa defalarca şikâyet ettim. Mahkeme kardeşine ceza vermişti. Belediye başkanı Rıfat Sarı beni dövdürmek için birini tuttu.Ayrıca ailesi bu faili değişik işlerde kullandı. İtirafçı Burak İskifoğlu’nun söylemleri, Türkiye Cumhuriyeti, Hukukunda takip edeceğimizi kamuoyuna duyurulur, dedi.
Kaynak:M.Zeki Oğur
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER