Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaAltınözüAltınözü SYD Başkanı Ali Bök ve Ailesinin Bulunduğu Araca Saldırdılar!

Altınözü SYD Başkanı Ali Bök ve Ailesinin Bulunduğu Araca Saldırdılar!

Altınözü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Bök ve ailesinin bulunduğu araca Adana otoyolu üzerinde bir grup tarafından bıçaklı saldırı düzenlendi.

Dün gece 21:30 sularında Adana-Ceyhan E5 Karayolunda aracın önünü kesen bir grup, içerisinde çocuklar ve kadınların bulunduğu aracı durdurarak soygun girişiminde bulundu. Ali Bök’e bıçak ve sopalarla saldıran şahıslar, aracın camlarını kırdılar. Ali Bök ise saldırı girişiminde yüzüne ve vücuduna aldığı darbelerle çeşitli yerlerinden yaralandı. Otoyolda yaşanan olayın ardından olay yerine sağlık ve güvenlik ekipleri çağrıldı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Bök ve ailesi hastaneye kaldırıldı.

DERNEK YÖNETİMİNDEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Altınözü SYD Derneği yönetimi, saldırıya uğrayan Ali Bök ve ailesine geçmiş olsun mesajı yayınladı. Mesajda, “Dernek Başkanımız Ali Bök dün gece 21:30 sularında Adana-Ceyhan E5 karayolunda gaspçılar tarafından bıçaklı saldırıya uğrayarak yaralanmıştır. İçerisinde kadın ve çocukların da bulunduğu aracın önünü keserek bıçak, sopa vb aletlerle saldıran eşkıyalar; Başkanımızın yüzünü ve kolunu bıçak darbeleriyle yaralamış ve aracın bütün camlarını kırıp kaçmışlardır. Mezkur yolda daha önce de bu tür olayların gerçekleştirildiğini belirten güvenlik güçleri faillerin yakalanması için ellerinden geleni yapacağını ve bu eşkıyaların cezasız kalmayacağını söylemiştir.

Ancak gelinen noktada bu konuda bir güvenlik açığı olduğu her yönüyle aşikardır. Daha fazla insanın zarar görmemesi ve bu olayın son olması için kudreti yüce olan devletimiz bu olayları cezasız bırakmamalı ve ders niteliğinde cezalar vermelidir. Konunun aydınlatılması ve bu tür olayların son bulması için Dernek olarak üstümüze düşen vazife ne ise yapmaya hazır olduğumuzu belirtir, Yüce Devletimizden faillerin biran önce bulunmasını temenni ederiz. Bu vesile ile toplumun her kesimini bu olaylara karşı birleşmeye davet ediyor, Başkanımız Sayın Ali Bök’e ve Ailesine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.” denildi.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER