Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaAltınözüAltınözü'nde Festival Heyecanı Yaşanacak

Altınözü’nde Festival Heyecanı Yaşanacak

Altınözü, Ekim ayında gerçekleştirilecek birbirinden renkli etkinliklere hazırlanıyor.

Tüm Altınözülülerin heyecanla beklediği ve bu sene altıncısı düzenlenecek olan Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali etkinlikleri kapsamında ilk olarak 9 Ekim Pazar günü Altınözü Milli İrade Parkı’nda Altınözü Zeytin Aba Güreşi gerçekleştirilecek.

Tüm vatandaşları aba güreşi müsabakalarına davet eden Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “6’ncı Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali kapsamında 09 Ekim 2022 tarihinde Altınözü 15 Temmuz Milli İrade Parkında düzenlenecek Altınözü Zeytin Aba Güreşi müsabakalarına tüm halkımız davetlidir” dedi.

BAŞKAN SARI: UNUTULMAZ BİR FESTİVAL SİZİ BEKLİYOR

Zeytin Aba Güreşi heyecanında sonra, 22-23 Ekim tarihleri arasında alanında uzman şeflerin yanı sıra birbirinden kaliteli sanatçıların halkla buluşacağı Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali gerçekleştirilecek.

Tüm vatandaşları Altınözü’ne davet eden Başkan Sarı, “Heyecanla beklediğimiz 6. Zeytin Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali için geri sayım başladı. 22-23 Ekim tarihleri arasında Altınözü 15 Temmuz Milli İrade Parkında buluşmaya hazır mıyız? Etkinliklerle dolu dolu geçecek, 7’den 70’e herkesi bir araya getirecek unutulmaz bir festival sizleri bekliyor.” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER