Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaAltınözüAltınözü'nde Millet İttifakı kurulacak mı?

Altınözü’nde Millet İttifakı kurulacak mı?

Altınözü ilçesinde Millet İttifakı’nın iki temsilcisi Cumhuriyet Halk Partisi ile Saadet Partisi Teşkilat Başkanları bir araya gelerek yaklaşan yerel seçimler öncesi görüş alış verişinde bulundu.


Saadet Partisi Altınözü İlçe Başkanı Mahmut Şan, CHP Altınözü İlçe Başkanı Hamit İsaoğulları’nı ziyaret etti. Genel merkezlerden karar çıkması halinde 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Altınözü’nü de Millet İttifakı saflarına katmak amacıyla işbirliği yapmaya hazır olduklarını belirten başkanlar, Altınözü’nün sorunlarını çözüm yollarını da istişare etti.
ALTINÖZÜ’NDE SON SÖZ MİLLETİN
Geri planda bırakılan Altınözü’nün önümüzdeki dönemde bölgenin yıldızı haline gelmesi için Millet İttifakı’nın belediye başkanlığını kazanması gerektiğine vurgu yapan Saadet Partisi Altınözü İlçe Başkanı Mahmut Şan, “Kısa süre önce gerçekleştirilen genel seçimlerde CHP ile Saadet Partimizin de içinde bulunduğu blok, önemli bir oy potansiyeline ulaştı. Altınözü’müzden çıkan oy da bunun kanıtıdır. Son söz milletin” dedi.
Önümüzdeki yerel seçimlerde de genel merkezlerin uygun görmesi halinde Saadet Partisi ile CHP Altınözü İlçe Teşkilatları olarak işbirliğine hazır olduklarını ifade eden Başkan Mahmut Şan “Kıbrıs Barış Harekatı’nı kazandıran birliktelik ruhunu Altınözü’nde hakim kılmak amacıyla üzerimize düşen görevi Altınözü’müzde yerine getirmeye varız. Altınözü’müzün sorunlarını en iyi bilenler olarak çözüm yollarını da gerçekleştirdiğimiz istişareler neticesinde halkımız ile sık sık paylaşıyoruz. Bugün benim şahsımda Saadet Partisi Altınözü İlçe teşkilatımı ağırlayan CHP İlçe Başkanı Sayın Hamit İsaoğullarına nezaketinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER