Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporAltıparmak'tan Hatayspor-Erzurumspor Değerlendirmesi

Altıparmak’tan Hatayspor-Erzurumspor Değerlendirmesi

Hatayspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, golsüz biten HataysporErzurumspor maçına yönelik değerlendirmede bulundu. Hatay olarak kenetlendiklerini kaydeden Altıparmak, bu yolun sonunda da şampiyon olup, Süper Lig’e çıkacaklarını dile getirdi.

Altıparmak’tan Hatayspor-Erzurumspor Değerlendirmesi

Ligin kaderini belirleyecek maçlardan birinin oynandığını belirten Altıparmak, mücadelenin büyük bölümünde oyun üstünlüğünün kendilerinde olduğunu dile getirdi. Altıparmak, önemli gol pozisyonlarına girdiklerini ancak sonuca ulaşamadıklarına dikkat çekerek,mücadelenin büyük bölümünde oyun üstünlüğünün kendilerinde olduğunu öne sürdü.

“Kenetlendik”

Hatayspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, “Rakiplerimizden biriyle oynadık. Aradaki 4 puanlık farkı koruduk. Oyuncularımı kutluyorum. Maçın başından sonuna kadar mücadele ettiler, galibiyeti istediler. Ama burada en çok kutlanacak şey, taraftarımız. Maçın sonuna kadar takımlarını desteklediler, sahip çıktılar. Biz, bugün şunu gördük. Bütün Hatay, bizler kenetlendik. Bu yolun sonunda da şampiyon olup Süper Lig’e çıkacağız. Bunu, bugün herkese net bir şekilde gösterdik.” değerlendirmesinde bulundu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER