Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelAmanoslarda Çatışmada 1 Uzman Şehit!

Amanoslarda Çatışmada 1 Uzman Şehit!


Amanoslar’da terör operasyonu düzenleyen güvenlik güçleri Ayasekisi bölgesinde sıcak temas sırasında çıkan çatışmada, bir uzman çavuş şehit oldu.

Amanoslar Ayasekisi bölgesinde bulunan taşocağına teröristlerce düzenlenen sabotaj sonrasında görevlendirilen operasyon timleriyle bugün sabah saat 07.10 sıralarında çıkan çatışmada bir uzman çavuş yaralandı. Osmaniye Devlet hastanesine getirilen yaralı yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
27 yaşındaki Jandarma Özel Hareket Uzman Çavuş Hasan Sevinç’in eşi bir çocuk annesi Seda Sevinç, acı haberi hastanede öğrendi.
Eşinin yaralı olduğu haberi üzerine hastaneye 5 yaşındaki kızıyla birlikte gelen Seda Sevinç’e acı haber, askeri yetkililer tarafından verildi. Gözyaşlarına boğulan Seda Sevinç’i, askerler teselli etti. Şehidin kızı ise her şeyden habersiz babasının arkadaşlarının kucağında ikram edilen meyve suyunu içti. Şehit için Osmaniye’de tören yapılacak.

Teröristlere ilişkin operasyonun devam ettiği, Adıyaman nüfusuna kayıtlı şehit Uzman Çavuş Hasan Sevinç’in Malatya’da ikamet ettiği evli ve bir çocuk babası olduğu bildirildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER