Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaTanıtım YazısıAmazon PPC Reklamlarını Yazılımla Zirveye Taşıyın

Amazon PPC Reklamlarını Yazılımla Zirveye Taşıyın

Amazon PPC’de (otomatik reklamlar) sizin için fırsat bulunmaktadır. Bir ürüne karından fazla reklam bütçesi ayırırsanız zarar edersiniz. Önemli olan reklama harcadığınız paranın kat kat getirisini yakalamalısınız. ACOS oranınız ne kadar düşük olursa sizin için o kadar iyidir. Ancak sadece Amazon’un PPC reklam servisine bağlı kalmak zorunda değilsiniz. Akan Yürekli tarafından yazılan bir yazılımla Amazon PPC’de müşteri oranınızı ve karınızı 10’a katlamanız artık hayal değil. Akan Yürekli’nin yazmış olduğu yazılımla her türlü kâr oranlarınız ve müşteri sayılarınız artacaktır.

Amazon PPC reklamlarına bağlanan yazılımla kazanın

Amazon’da bulunan PPC reklamlarına bağlanan yazılım üreten Akan Yürekli, bu atılımıyla da sizler için bol satış ve kazanç için bir atılım daha gerçekleştirmiştir. Eğer bütçenin kısıtlıysa ve daha fazla verim ve daha fazla satış yapmak niyetindeyseniz Amazon PPC’ye bağlanan ve Akan Yürekli tarafından sunulan bu yeni çığır açıcı yöntemi mutlaka denemelisiniz. Bu yazılım sayesinde hem satışlarını hem de doğal olar Amazon Buybox’ınız olumlu yönde etkilenecek. Yazılım size fazla müşteri yollar ve sizde kâr oranlarınızı maksimum seviyelere taşırsınız.

Az maliyetle Amazon PPC reklamları zirveye taşıyın

Akan Yürekli, tarafından sunulan bu yeni yazılım vasıtasıyla bir koyup 10 alabilmeniz hayal bile değil, e-ticaret alanında öncü bir role sahip olan Akan Yürekli’nin bu yeni yazılımı sonrası satış rakamlarınızda ve mağazanızı ziyaret eden kişi sayısında yoğun bir artış olacağını göreceksiniz. Uzman bir kadro tarafından hazırlanan Amazon PPC reklamlara bağlanan yazılım sayesinde artık Amazon’da reklam verme dertleriniz son bulacak. Yazılımın en büyük artılarından biri de sizin Amazon Buybox puanınıza olan güçlü ve artı etkisidir.

Akan Yürekli Amazon’da ilklere imza attı

Amazon e-ticaret deyince Türkiye’de akla gelen ilk isimlerden biri olarak bilinen Akan Yürekli e-ticaret alanında uzun yıllar çalışmalarda bulunmuştur.

Sadece Türkiye’de faaliyet göstermeyen Akan Yürekli, ABD’de büyük bir markanın online olarak ana bayiliğini de almıştır. Amazon’un Türkiye’deki nadir distribütörlerinden biri olan Akan Yürekli bu alanda adından çok söz ettirmiştir. Şu an da ana bayiliğini yaptığı birçok markanın ürünlerini sizlerde alt bayi olarak satışa başlayabilirsiniz.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER