Perşembe, Mart 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberAmik Ovası Çiftçilerine Çağrı: "Toplu İstifayla Sesinizi Duyurun"

Amik Ovası Çiftçilerine Çağrı: “Toplu İstifayla Sesinizi Duyurun”

Reyhanlı Asi Sulama Birlikleri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Şahbaz, Amik Ovası taşkınlarından dolayı mağdur olan çiftçilere seslendi.

Amik Ovası Mağduru Çiftçilere Çağrı: “Toplu İstifayla Sesinizi Duyurun”

Amik çiftçisine destek verilmediğini belirten Şahbaz, STK ve çiftçi temsilcilerine çağrıda bulundu. Şahbaz, söz konusu mağdurların ancak toplu istifa ile sesini duyurabileceğini iddia etti.

Amik Çiftçilerine Toplu İstifaya Var Mısınız? Çağrısı

Amik çiftçisine hükümetin destek vermediğini ve yalnız bırakıldığını kaydeden Reyhanlı Asi Sulama Birlikleri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Şahbaz, “Toplu istifaya var mısınız?” dedi.

Toplu istifa ile Amik Ovası çiftçilerinin sesini duyurabileceğini ifade eden Şahbaz, “Hiç bir şey yapamıyorsak, STK ve çiftçi temsilcileri olarak, sorunlara çözüm bulmayan ve bir yıl boyunca yaşanan bu kadar afet ve olumsuzluklara rağmen duyarsız kalan, dudaklarının arasından çıkacak üç kelimeyle çiftçiye can suyu olacak Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifi borçlarının ertelenmesine, yapılandırmasına, EnerjiSA denen vicdansız kuruma, başta Tarım Bakanı ve siyasilere tepki olarak, var mısınız, bulunduğumuz kurumdan hep birlikte bir basın toplantısıyla, ulusal basın ve mahalli basın önünde istifa etmeye?” sözlerine yer verdi.

Peki siz “Şahbaz’ın toplu istifa ile çiftçilerin sesini duyurma” çağrısını destekliyor musunuz? Ya da çiftçiler söz konusu riski alabilecek mi? İlerleyen süreçte göreceğiz.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER