Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunAnıt Alanında Büyük Sergi Görücüye Çıktı

Anıt Alanında Büyük Sergi Görücüye Çıktı

İskenderun Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan meslek edindirme kurslarında, kursiyerlerin yaptığı çalışmalar Atatürk Anıt alanında düzenlenen ‘Büyük Sergi’de görücüye çıkarıldı.

Serginin açılışını İskenderun Kaymakam vekili Dr. Polat Kara, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Durur ile Kızılay Şube Başkanı Recep Sivri öğrencilerle birlikte gerçekleştirdi.

Açılışın ardından büyük sergide bulunan stantları tek tek gezen protokol üyeleri, kurs öğretmenleri ve kursiyerlerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

İskenderun Halk Eğitim Merkezi’nin, 1-7 Haziran ‘Hayat Boyu Öğrenme’ Haftası etkinlikleri kapsamında, Atatürk Anıt Alanında düzenlediği büyük sergi yoğun ilgi gördü. İlk kez bu kadar geniş çaplı bir sergi açan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü diğer resmi kurum ve kuruluşlarla işbirliği de yaptı. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği serginin açılışında, öğrenciler folklor gösterisi yaptı.

Büyük bir şenlik havasında geçen sergi, pazartesi ve Salı olmak üzere iki gün açık kaldı. Halk eğitim bünyesinde gerçekleştirilen el sanatları ve dikiş alanındaki çeşitli kurslarda yapılan, Su kabağından, çocuk elbiselerine kadar tüm kurslarda hazırlanan, üretilen ürünlerden örnekler sergilendi. Yemek ve pasta kurslarına devam eden öğrencilerin hazırladığı çiğ köfte, börek, yaş pasta, tatlı gibi yiyecekler de serginin en ilgi çeken ve en çok satışı yapılan bölümleri oldu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER