Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberAnkara’daki Hatay Standına Yerli ve Yabancı Ziyaretçiler Akın Etti

Ankara’daki Hatay Standına Yerli ve Yabancı Ziyaretçiler Akın Etti

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı Ankara ATO konferans salonda  düzenlenen Uluslararası Yerel Yönetimlerde Kadın Şurası sonrasında sergilendiği Hatay standına yerli ve yabancı ziyaretçiler akın etti.

Ankara’daki Hatay Standına Yerli ve Yabancı Ziyaretçiler Akın Etti

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve ilçe Belediye Başkanları, Ak parti İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, Ak parti il ve ilçe Kadın kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, dünya ve Türkiye’den binlerce misafir toplantı ve sergiye iştirak etti.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, “ Dünya liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyin de teşrif ettiği Ak parti kadın kollarımız tarafından bu yıl 6. Sı düzenlenen Uluslar Arası Yerel Yönetimlerde Kadın Şurası ve sergisi ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.

Ankara’daki Hatay Standına Yerli ve Yabancı Ziyaretçiler Akın Etti

Sayın Cumhurbaşkanımızın da belirttiği gibi 5 milyon üyesi bulunan, ülkemizle birlikte dünyanın en büyük teşkilatlarından biridir Ak parti kadın Kollarımız. Bu büyük başarı ve organizasyondan dolayı emeği geçen bütün Ak parti teşkilatlarımızı ve dünyanın çeşitli ülkelerinden katkı sağlayan kadınlarımızı tebrik ediyorum.

Ankara’daki Hatay Standına Ziyaretçilerden Büyük İlgi

Şura toplantısı sonrası düzenlenen sergide Hatay ve Kırıkhan’ımızın yöresel ürünlerinin sergilendiği Hatay standımız, herkesin de gördüğü gibi dünyanın çeşitli ülkelerinden ve ülkemizin il ve ilçelerinden gelen misafirlerimiz tarafından büyük ilgi gördü. Adeta standımız doldu taştı. Bu durum Kırıkhan’ın Şehr-i Emini olarak memleketim adına şahsımı onurlandırmış ve gururlandırmıştır.

Demek ki bizler hep birlikte el ele birçok şeyi başarmışız. Bunu burada bütün dünya ve Türkiye bir kez daha görmüş oldu.

Bizler bu birlik ve beraberliğimizle daha birçok rüyaları gerçeğe dönüştürürüz. Allah (c.c.) birlik ve beraberliğimizi bozmasın ve daim eylesin” dedi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER