Perşembe, Mart 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelAnneler Derneğinden Başkan Fatih Tosyalı’ya Ziyaret

Anneler Derneğinden Başkan Fatih Tosyalı’ya Ziyaret

 

Türk Anneler Derneği İskenderun Şube yönetimi, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı ziyaret etti.

Makamda gerçekleşen ziyarete, Türk Anneler Derneği İskenderun Şube Başkanı Dr. Nezihe Elibol, yönetim kurulu üyeleri ve Başkan Fatih Tosyalı’nın annesi Hacı Pervin Tosyalı’da katıldı.

Hayırdualarını Aldık

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Türk Anneler Derneği İskenderun Şubesi Başkanı Nezihe Elibol, yönetim kurulu üyeleri ve çok değerli annem Hacı Pervin Tosyalı’yı belediyemizde konuk ederek, hayır dualarını aldık. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum tüm annelerimize sağlıklı, mutlu ve huzurlu ömürler diliyorum ”dedi.

Her Zaman Yanınızdayız

Başkan Fatih Tosyalı,“Annelik kutsal bir görevdir. Cennet annelerin ayakları altındadır. Anneler başımızın tacıdır. Toplumun her bir ferdi bir anne tarafından yetiştirilmektedir. Annelerin yetiştirdiği çocuklar, gençler ülkemizin geleceği, yarınlarımızdır. Sizler annelik duygusu ve fedakârlığıyla yaptığınız gönüllü çalışmalarla gençlerimizin geleceğine ışık tutmakta, onların eğitimli ve topluma yararlı insanlar olarak yetişmesine katkı sunmaktasınız. Sizleri kutluyorum. Her zaman sizin yanınızdayız” dedi.

Derneğin çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Türk Anneler Derneği İskenderun Şube Başkanı Dr. Nezihe Elibol, Başkan Fatih Tosyalı’ya gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER